Houstonin ex-mies: 10 000 dollarin velat Whitneyn vieroituksen takia

Helmikuussa yllättäen menehtyneen laulaja Whitney Houstonin ex-aviomies Bobby Brown on kertonut maksaneensa huimia summia vaimonsa vieroituksen takia.

Laulaja Whitney Houston ja Bobby Brown menivät naimisiin vuonna 1992, mutta erosivat vaiherikkaan avioliiton jälkeen vuonna 2007.

Brown on kertonut olleensa niin omistautunut parin yhteiselle lapselle Bobbi Kristinalle, että hän oli kodittomana osallistunut Whitneyn vieroituskustannuksiin. Avioeropapereissa Brown kertoo joutuneensa taloudellisiin vaikeuksiin vieroitusmaksujen myötä. Radaronline.com-sivuston mukaan Bobby asui eron aikaan talousongelmien takia autossa, mutta teki kaikkensa nähdäkseen tytärtään.

– Whitney muutti Kaliforniaan Bobbin kanssa ilman, että minulle kerrottiin mitään muutosta. Kaliforniassa Whitneytä hoidettiin hänen huumeriippuvuutensa takia. Vaikka minulla oli tuolloin vakavia taloudellisia ongelmia, tein kaikkeni nähdäkseni tytärtäni. Muutin Kaliforniaan ollakseni lähellä tytärtäni ja maksoin noin 10 000 dollaria (noin 7500 euroa) siitä, että Whitney ja Bobbi pystyivät asumaan hotellissa Whitneyn vieroituksen ajan.

Eropapereissa Houston sen sijaan ei mainitse sanallakaan huumevieroitusta, vaan kertoo olleensa leikkauksessa, jonka takia häntä oli hoidettu sairaalassa. Erossa Whitney sai parin tyttären huoltajuuden, eikä hän ole Radaronline.com-sivuston tietojen mukaan auttanut ex-miestään rahallisesti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat