Mainos

Hotellitarjous hämmensi asiakkaita: Yö maksoikin normaalihintaa enemmän

Joidenkin Sokos-hotellien hinnoittelu S-ryhmän 3+1-tarjouspäivien aikana on herättänyt ihmetystä.

Sokos-hotellit mainostivat, että päivien aikana S-etukortin haltijoille olisi luvassa enimmillään 35 prosentin alennuksia hotellihuoneiden hinnoista.

Esimerkiksi Kouvolan Sokos hotel Vaakunan hinnat kuitenkin jopa nousivat tarjouspäivien ajaksi. Viime viikon alussa ennen tarjouspäivien alkamista yhden hengen huoneen lauantaille 12.12. Kouvolan Sokos Hotel Vaakunaan sai S-etukortilla halvimmillaan 63 eurolla.

Tarjouspäivien aikana 30.9. 3+1-päivien erikoistarjouksena huoneen hinta olikin korkeampi eli 65 euroa. Normaalihinta S-etukortin haltijoille oli tarjouspäivien aikana noussut peräti 80:een euroon.

Tarjouspäivien jälkeen normaali S-etukorttihinta palasi jälleen entiselle tasolleen 63:een euroon. Kaikkien hintojen ehtona oli ennakkomaksu, eli se ei selitä muutoksia.

Virhe luvataan korjata

Sokos-hotellien markkinointijohtaja Outi Vitie kertoo, että kyseessä on inhimillinen virhe. Vitien mukaan ketjulla ei ole keskitettyä hinnoittelua, vaan jokainen hotelli päättää itse omista hinnoistaan.

– Silloin, kun ihmiset ovat tekemässä asioita, aina virheen mahdollisuus on otettava huomioon. Valitettavasti tällainen valitettava ajatusvirhe on sattunut.

Vitien mukaan haastattelupyynnön saamisen jälkeen tarkistettiin, onko vastaavaa virhettä tapahtunut muissa hotelleissa. Samanlainen kömmähdys löytyi myös Sokos Hotel Seurahuoneelta Kotkasta.

Vitien mukaan hotelleista on soitettu asiakkaille, joita virhe koskee.

– Katsomme asian jokaisen kohdalta ja teemme sitten kompensaation ihan niin kuin kuuluukin eli asiakas saa sitä, mitä hänelle on luvattu. Virhe korjataan, hän lupaa.

Vitie arvioi, että virhe koskee muutamia asiakkaita, mutta ei osaa sanoa tarkkaa lukumäärää. Hänen mukaansa asiasta ei toistaiseksi ole tullut valituksia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.