Horoskooppimerkkisi kertoo: Tämä on haasteesi rakkauselämässäsi

Kukaan ei ole täydellinen. Luonteesi vaikuttaa myös rakkauselämääsi ja sen mukana tuomiin haasteisiin. Kun tunnistat rakkauselämääsi rajoittavat tekijät, voit korjata käyttäytymistäsi ja mahdollistaa todellisen läheisen suhteen löytämisen.

Oinas


Oinas haluaa tehdä asiat omalla tavallaan. Sama koskee parisuhdetta, ja siksi Oinas viihtyy tarvittaessa myös sinkkuna. Oinaan tulee opetella antamaan ja ottamaan sopivassa suhteessa saadakseen rakkauselämänsä toimimaan. Välillä on myös osattava antaa periksi.

Härkä

Härkä on valmis sitoutumaan nopeasti, mutta hän ei yleensä malta ottaa tarpeeksi aikaa tutustuakseen kumppaniinsa. Härkä haluaa asioiden pysyvän muuttumattomina nyt ja aina. Jos suhde ei toimikaan, Härkä jämähtää paikoilleen. Hänen on opittava tekemään tarvittaessa muutoksia.

Kaksoset

Kaksoset on huono asettumaan aloilleen, koska hän ei usein vain osaa sitoutua. Kokeile tutustua kumppaniisi syvemmin. Sinun ei tarvitse yrittää peittää huonoja puoliasi.

Rapu

Ravulla on kova kuori, mutta pehmeä sisus, jota hän ei helposti paljasta. Anna itsesi altistua kumppanisi rakkaudelle. Anna hänen huolehtia sinua, älä aina vain jää huolehtimaan itse muista.

Leijona

Leijonan on vaikea luopua tarpeestaan kontrolloida. Hän haluaa aina hallita ja kantaa vastuuta. Leijonan suurin haaste rakkaudessa on kyvyttömyys jakaa valta parisuhteessa.

Neitsyt

Neitsyen on vaikea luottaa kumppaniinsa ja tuntea olonsa arvokkaaksi. Nämä ovat hänen suurimmat haasteensa rakkaudessa. Neitsyen tulee ymmärtää, että kukaan ei ole täydellinen ja kaikki kärsivät toisinaan luottamuspulasta. Älä anna näiden seikkojen syöstä sinua onnesi raiteilta.

Vaaka

Vaaka on järjestelmällinen ja vakaa persoona. Hän saa muut tuntemaan olonsa mukavaksi. Vaaka on usein huoleton ja jopa välinpitämätön silloin, kun hänen ei pitäisi olla. Ole päättäväisempi elämässäsi ja usko enemmän itseesi.

Skorpioni

Ihmiset usein pelkäävät vahvaa Skorpionia, ja se onkin hänen suurin esteensä matkalla läheiseen ja rakastavaan suhteeseen. Skorpioni ei välttele läheisyyttä, mutta hänellä on vaikeuksia vetää sitä puoleensa. Skorpionin intensiivisyys ja tylyys saattavat olla hyviä ominaisuuksia joillain muilla elämän aloilla, mutta eivät rakkaudessa.

Jousimies

Tulinen Jousimies antaa usein itsestään todella vahvan vaikutelman. Monet kiinnostuvat Jousimiehen tapailusta, mutta kun hänen todellinen vahva luonteensa paljastuu, potentiaalisella kumppanilla menee häntä koipien väliin. Jousimiehen tulisi hellittää vähän.

Kauris

Kauris haluaa olla se vahvempi puolisko parisuhteessa. Kauris tulkitaan helpoksi kovaksi ja tunteettomaksi. Anna välillä heikkouksiesikin näkyä. Päästä kumppanisi lähellesi.

Vesimies

Vesimies asettaa luonnostaan järjen tunteidensa edelle, mikä saa hänet vaikuttamaan hillityltä ja kylmältä. Vesimies pelkää menettävänsä vapautensa. Älä pelkää, vaan uskalla päästää ihmiset lähellesi.

Kalat

Kaloista on helppo pitää, mutta hänen ongelmansa on oman minuutensa tunnistaminen. Kalat on kuin kameleontti, joka yrittää aina sulautua joukkoon. Hän luo liikaa rajoja itselleen. Riko rajoittavat seinät ja uskalla olla itsesi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja