Honor View20 -älypuhelinta myyty 1 500 000 kappaletta – käyttäjät pääsevät nyt lataamaan Honor Guard -asun Fortniteen

Honor kertoi tänään sen älypuhelinmalliston huippumallin Honor View20:n myynnin ylittäneen 1 500 000 puhelimen rajan.

Suomessa Honor View20 tuli myyntiin tammikuun lopulla. Kiinassa puhelin ehdittiin julkistaa V20-mallinimellä jo ennen vuodenvaihdetta.

Lisäksi Honor kertoi tänään, että jo aiemmin julkistettu Honor Guard -erikoisasu Fortnite-peliin on nyt pelaajien ladattavissa. Honor Guard nähtiin myös Barcelonassa järjestetyn tiedotustilaisuuden lavalla. Honor View20 -käyttäjät pääsevät lataamaan Honor Guard -asun Honorin verkkosivujen kautta.

Honor View20 -älypuhelin on varustettu muun muassa näytöstä löytyvällä reiällä etukameralle, 48 megapikselin kameralla sekä myös 3D-mallinnusta ja syvyysmittausta eteenpäin vievällä ToF-kamerateknologialla.

Honor View20 on myynnissä 6 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla 549 euron suositushintaan, ja 8 ja 256 gigatavun tallennusmuisteilla hintaan 649 euroa.

Tänään Honor kertoi myös, että maaliskuussa on puhelimelle on tulossa ohjelmistopäivitys, joka parantaa puhelimen pelisuorituskykyä sekä vähentää virrankulutusta pelaamisen aikana. Päivityksen myötä Honor View20 osaa tekoälyn avulla paremmin ennakoida vaadittavaa laskentatehoa, jonka myötä suorittimia ja grafiikkasuorittimia voidaan käyttää optimaalisella kellotaajuudella säilyttäen korkean ruudunpäivitysnopeuden.

Fortniten uudessa Vulcan-tuellisessa versiossa ohjelmistopäivitys tuo jopa 20 prosentin parannuksen virtatehokkuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat