Honor 10 -älypuhelinta myyty jo 3 miljoonaa kappaletta

Huawein sisarbrändi Honor kertoo myyneensä jo 3 miljoonaa Honor 10 -älypuhelinta maailmanlaajuisesti.

Honor julkisti ja toi Honor 10:n myyntiin Kiinassa huhtikuussa. Euroopan lanseeraus oli ohjelmassa toukokuun puolivälissä. 3 miljoonan puhelimen myyntiin on ylletty siis reilusti alle kolmessa kuukaudessa, ja laajemmin Honor 10 on ollut saatavilla vasta alle kahden kuukauden ajan.

Laajemmin Honorin mukaan sen myynti on alkuvuonna noussut 150 prosenttia Kiinan ulkopuolella.

Honor 10:n myynti on lähtenyt hyvin liikkeelle myös Suomessa. Kesäkuussa se oli DNA:n seitsemänneksi myydyin sekä Elisan ja Telian yksityisasiakasmyynnin yhdeksänneksi myydyin puhelin. Erityisesti Suomessa, mutta myös maailmalla, kova kilpailija Honor 10:lle on hieman kalliimpi OnePlus 6.

Honor 10:n suositushinta Suomessa on 449 euroa 4 gigatavun RAM-käyttö- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla ja 499 euroa 4 gigatavun RAM-käyttö- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla.

Lasirakenteisessa Honor 10:ssä on 5,84 tuuman näyttö lovella yläreunassa, edestä löytyvä sormenjälkilukija, takana 16 + 24 megapikselin kaksoiskamera, 24 megapikselin etukamera sekä huippuluokan HiSilicon Kirin 970 -järjestelmäpiiri ja 3 400 milliampeeritunnin akku. Honor 10:n lasinen takapinta koostuu 15 kerroksesta, mikä mahdollistaa monivärisen säteilyn eri kulmista katsottaessa. Tarjolla on kaksi revontulihenkistä Aurora Glass -värivaihtoehtoa, Phantom Blue ja Phantom Green. Tavallisia värivaihtoehtoja ovat lisäksi musta Midnight Black sekä harmaa Glacier Grey.

Lue myös:

    Uusimmat