Honka murskasi HIFK:n – nousi toiseksi Veikkausliigassa

Miesten jalkapalloliigassa Honka otti maukkaan kotivoiton kukistettuaan lauantai-iltapäivän ottelussa HIFK:n maalein 3–0.

Lucas Kaufmann viimeisteli 7. minuutilla lähietäisyydeltä avausmaalin, ja Javier Hervas tuplasi johdon toisen jakson vapaapotkumaalillaan.

Viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa Demba Savage laukoi espoolaisille loppulukemat. Ottelua seurasi Tapiolan urheilupuistossa 3 512 katsojaa.

Honka pomppasi voiton turvin sarjataulukossa viidenneltä sijalta toiseksi pisteen päähän kärkijoukkue Ilveksestä, joka on pelannut kaksi ottelua espoolaisia vähemmän. HIFK jatkaa kahdeksannella sijalla.

Päivän toinen ottelu SJK–VPS alkaa kello 17. Sarjajumbona oleva VPS jahtaa yhä kauden avausvoittoaan.