Hollywood-tähtien yli 20 vuoden suhde päättyi eroon

Laulaja Robin Thicke ja hänen puolisonsa näyttelijä Paula Pattonin kauan kestänyt avioliitto on kariutunut.

Blurred lines –kappaleesta tutun Robin Thicken ja Déjà vu –elokuvasta tutun Paula Pattonin lähes yhdeksän vuoden avioliitto on kariutunut. 38-vuotias kaunotar ja 36-vuotias komistus seurustelivat yli kaksikymmentä vuotta, mutta ovat nyt yhdessä päättäneet erota.

– Olemme parhaita kavereita ja tulemme aina rakastamaan toisiamme, mutta olemme kuitenkin päättäneet erota, pari kertoo People-lehdelle.

Viime aikoina Thicke on kuvattu lukuisten kaunotarten seurassa hyvin läheisissä tunnelmissa. Blurred lines –kappaleesta tuttu komistus nousi myös viime vuonna otsikkoihin esiintyessä MTV Music Video Awards –palkintogaalassa Wrecking Ball –kappaleesta tutun Miley Cyruksen kanssa. Kyseisen esityksen aikana teinitähti muun muassa kiehnäsi vähissä vaatteissa hurmuria vasten.

Hollywood-tähdet ovat aina osoittaneet tunteensa hyvin avoimesti punaisella matolla. Patton myös tähditti muun muassa hurmurin Lost without U -musiikkivideota. Pari tapasi lähes kaksikymmentäkaksi vuotta sitten. Thicke ja Patton avioituivat kuitenkin vasta vuonna 2005. Vuonna 2010 pari sai Julian nimisen pojan.

Lähde: People

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat