Hollanti yllätti Saksan EM-karsinnoissa – valmentajaltavelholta simppeli selitys voitolle

Saksa hävisi yllättäen Hollannille jalkapallon EM-karsinnoissa Hampurissa perjantaina. Tappio oli valmentaja Joachim Löwin suojateille karsinnan ensimmäinen.

Saksa johti ottelua puoliajalle mentäessä 1–0 Serge Gnabryn maalilla, joka syntyi ottelun 9. minuutilla. Hollannin Frenkie de Jong tasoitti pelin 59. minuutilla.

Johtoon hollantilaiset menivät, kun Saksan Jonathan Tah tuhri pallon omaan maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Saksa tuli rinnalle Toni Kroosin onnistuneella rangaistuspotkulla.

Hollannin kolmas osuma syntyi, kun Donyell Malen ohitti Saksan maalivahdin Manuel Neuerin volley-vedolla. 4–2-loppulukemat viimeisteli Georginio Wijnaldum lisäajalla.

–  Teimme joitakin virheitä, mikä selittää Saksan avausmaalin, mutta yksinkertaisesti ponnistelimme enemmän voittaaksemme, Hollannin päävalmentaja Ronald Koeman sanoi.