Eden Hazard ykköstähtenä – Belgia avasi EM-karsinnat tyylillä

MM-pronssimitalisti Belgia avasi karsinnat ensi vuoden jalkapallon EM-lopputurnaukseen tyylillä kaatamalla kotiottelussa Venäjän 3–1. Brysselissä pelatun ottelun tähdeksi nousi kaksi maalia tehnyt Belgian kapteeni Eden Hazard.

Hollanti puolestaan murskasi kotikentällään Valko-Venäjän 4–0. Memphis Depay teki avausmaalin, kun ottelua oli pelattu vain minuutin ajan. Hän iski vielä 3–0-osuman toisella puoliajalla.

MM-hopeamitalisti Kroatia ylsi vain niukkaan voittoon Azerbaidzhanista kotikentällään Zagrebissa, jossa vierasjoukkue kaatui 2–1. Vieraiden Ramil Sheydaev ampui avausmaalin 19. minuutilla, mutta Kroatian Borna Barisic tasoitti 1–1:een juuri ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Andrej Kramaricin voittomaali syntyi 79. minuutilla.