HJK:lle shokkitappio! Sarjajumbo AC Oulu yllätti uusien vahvistusten avulla

Jalkapallon Veikkausliigassa sarjakärki HJK koki yllätystappion, kun se hävisi sarjajumbona olleelle AC Oululle lauantaina Oulussa. Kotijoukkue oli parempi lukemin 2–1.

AC Oululla esillä olivat uudet vahvistukset: sveitsiläisestä FC Thunista loppukaudeksi lainalle saapunut Dennis Salanovic ja latvialaisesta FK Spartaks Jürmalasta lainalle tullut Lucky Opara.

Salanovic vastasi avausmaalista 8. minuutilla. HJK kuitenkin tasoitti 75. minuutilla Atomu Tanakan maalilla.

AC Oulu kuittasi kuitenkin nopeasti, kun nigerialaispuolustaja Opara osui 77. minuutilla.

Voiton myötä AC Oulu nousi sarjajumbon paikalta pykälää ylemmäs sijalle 11. AC Oulu on kerännyt 12 ottelusta kasaan seitsemän pistettä.

AC Oulu vahvistui aiemmin tällä viikolla neljällä pelaajalla, kun Salanovicin ja Oparan lisäksi seuraan saapuivat Magnus Breitenmoser ja Eremenkon veljessarjan nuorin, Sergei Eremenko. He kaikki olivat heti avauksessa HJK-ottelussa.