Mainos

Hjallis Harkimo jatkoi kokoomusjohdon tylytystä EVS:ssä: "Ryhmäkokoukset keskustelukerho, samat asiat voi lukea lehdestä"

3:18

Kokoomuksen tänään jättänyt kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo jatkoi nokittelua puolueen johtoa vastaan illan EVS-livessä.

Katso videolta, miten Harkimo kommentoi huhuja hänen perustamaansa yhdistykseen liitetyistä henkilöistä!

Enbuske, Veitola & Salminen ohjelmassa vieraillut Harkimo oli juontaja Roope Salmisen tentattavana tämän päivän tapahtumista ja Harkimon esittämästä kritiikistä kokoomuksen johtoa kohtaan.

Salminen tiedusteli Harkimolta, harmittiko tätä, ettei saanut ministerin salkkua.

– Ei ottanut päähän. Näkemyseroja oli, ja olen kritisoinut johtamistapaa. Sitä ei kauhean asiallisesti ole otettu, vaan on lähdetty hyökkäämään minua vastaan, Harkimo vastasi.

– Olen sanonut oman mielipiteeni, ja olen kuitenkin johtanut aika paljon erilaisia yrityksiä ja urheiluseuroja, että kyllä minulla jotain käsitystä siitä on.

Seuraavaksi Salminen tivasi Harkimolta vastausta siihen, että kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon mukaan Harkimo välttelee vastuuta eikä ole käynyt ryhmäkokouksissa.

– En ole käynyt niissä koska niissä ei päätetä mitään. Se on sellainen keskustelukerho, Harkimo sanoi ja sai yleisön nauramaan.

– Sä voit lukea ne samat lehdistä!

Katso videolta, miten Harkimo kommentoi huhuja hänen perustamaansa yhdistykseen liitetyistä henkilöistä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.