Hirvittävä tilanne: Carlos Sainzin auto syttyi tuleen – Ferrari-kuski ei päässyt heti ulos

Carlos Sainzin Ferrari syttyi vaarallisesti tuleen kesken Itävallan F1-osakilpailun.

Sainz oli kilpailussa 58. kierroksella kolmantena, kun hänen Ferrarinsa alkoi savuttaa ja syttyi sittemmin palamaan.

Sainz oli palavassa autossa, eikä hän ollut päästä liekkien keskeltä turvallisesti pois, mutta pystyi onneksi nousemaan hetken päästä ulos autosta.

Sainzin auton palaminen näkyy ylälaidan videolta.

Ferrarin Charles Leclerc ajoi kilpailun voittoon. Red Bullin Max Verstappen sijoittui toiseksi ja Mercedeksen Lewis Hamilton nousi Sainzin keskeytyksen myötä kolmanneksi.

Alfa Romeon Valtteri Bottas kapusi varikolta kisaan lähdettyään kiinni viimeiseen pistesijaan, mutta taipui lopussa ohituksen tehneen Alpinen Fernando Alonson taakse 11:nneksi.