Hirvisaari natsitervehdyskaveristaan: Oikeusmurhan uhri

Kansanedustaja James Hirvisaari luonnehtii eduskunnassa natsitervehdyksen esittänyttä ystäväänsä "superhumoristiseksi tamperelaiseksi kansantaiteilijaksi."

Hirvisaari puolusti tiistaina eduskunnassa pitämässään puheessa muassa useista törkeistä kunnianloukkauksista tuomittua tamperelaismiestä.

Hirvisaari totesi puheessaan, kuinka "Tampereella sananvapautta laveasti harjoittanut henkilö" oli joutunut oikeusmurhan kohteeksi, kun tämä sai ehdottoman tuomion törkeistä kunnianloukkauksista.

Hirvisaari hämmästeli myös puheessaan sitä, kuinka hänen kansantaiteilijakaverinsa oli tuomittu "hillittömän järjettömiin korvauksiin muka henkisten kärsimysten tuottamisesta tuomitsijoilleen".

– Siis kenelle? Syyttäjille ja tuomareille, joita kyseinen kansantaiteilija oli lahjakkaan värikkääseen tyyliinsä kohtalostaan kritisoinut! lausui Hirvisaari.

Eilen julkaisemassaan tiedotteessa Hirvisaari syyttää mediaa kohusta, joka nousi hänen tamperelaisystävänsä Facebookissa julkaistuista natsitervehdyskuvista.

– Medialla taas mopo pahasti keulii, ja sen ainoana tarkoituksena lienee silkka kiusaaminen ja vahingonteko, Hirvisaari kirjoittaa.

Perussuomalaisten puoluehallituksen työvaliokunta on esittänyt, että Hirvisaari erotettaisiin puolueesta. Perusteena on puolueen vastainen toiminta.

Hirvisaari ei halua vielä kommentoida asiaa, mutta lupaa antaa kirjallisen selvityksen asiasta aikanaan blogissaan.

Lue myös:

    Uusimmat