Hirmuveto yläkulmaan! NHL:n suomalaispakki ravisutti maalikehikkoa lämärillään

Henri Jokiharju laukoi NHL-kauden kolmannen maalinsa Buffalo Sabresin voittaessa New Jersey Devilsin kotijäällään peräti maalein 7-1.

Jokiharju pamautti joukkueensa seitsemännen maalin jo toisen erän puolivälin jälkeen.

Osuma syntyi ylivoimalla Jokiharjun päästyä tälläämään sydämensä kyllyydestä Victor Olofssonin syötöstä. Kiekko helähti komeasti Mackenzie Blackwoodin vartioiman maalin yläkulmaan.

Devils oli vaihtanut maalivahtia jo avauserän jälkeen Louis Dominguen päästettyä siihen asti viisi maalia.

Rasmus Ristolainen syötti onnekkaasti ottelun avausosuman vajaan kolmen minuutin pelin kohdalla. Turkulaispakki ronkki kiekon laidasta ja sai sen maalin eteen täysin vapaaksi jääneelle Jack Eichelille, joka pääsi tökkimään illan ensimmäisen osuman.

Sami Vatanen puolestaan syötti New Jerseyn ainokaisen toisessa erässä. Hänen sähäkkä rannelaukauksensa aiheutti ylivoimalla irtokiekon maalille, ja Nico Hischier onnistui kaventamaan tuossa vaiheessa lukemiksi 1-6.