Hirmuilta: Kultaleijona tykitti hattutempun SHL:ssä

Juhamatti Aaltonen nosti kiekon avopaikasta yli 0:20

Växjön suomalaishyökkääjä Janne Pesonen paukutti kolme maalia, kun Mora kaatui Ruotsin SHL-jääkiekkoliigassa lukemin 6–1.

Pääkuvan video: Juhamatti Aaltosella maalinteko ei ole sen sijaan ottanut onnistuakseen. Lauantaina hän epäonnistui avopaikassa Skellefteå–Luulaja-ottelussa.

Pesonen aloitti maalinteon heti 27 sekunnin pelin jälkeen, ja osui tasan kaksi minuuttia tämän jälkeen uudelleen ylivoimalla. Pesonen iski myös Växjön 4–1-osuman toisessa erässä.

Tuomas Kiiskinen nappasi syöttöpisteen sekä Pesosen ensimmäiseen että viimeiseen osumaan. Julius Junttila puolestaan vastasi Växjön 3–0-maalista.

Vuoden 2011 maailmanmestari Pesonen on nyt iskenyt tämän kauden 13 otteluun tehot 5+5=10. Kiiskisellä on seitsemään peliin saldo 1+3=4 ja Junttilalla 13 koitokseen 2+5=7.

Skellefteå–Luulaja-ottelu katsottavissa suorana lähetyksenä C More Max -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa.