Hirmuerä! JYPin tehominuutti löi Brnon kanveesiin

Kolehmainen karkaa ja vie JYP:n 3-0-johtoon 1:30

JYP aloitti CHL:n toisen puolivälieräottelun todella sähäkästi, kun se tulitti kiekon kolmesti Brnon verkkoon ensimmäisessä erässä.

JYP saapui avauserään todella vahvasti. Jarkko Immonen tuikkasi vierailijat 1-0-johtoon ajassa 5.17. Erän loppupuolella Juuso Puustinen ja Janne Kolehmainen onnistuivat kumpikin maalinteossa reilun minuutin sisällä.

Ensin Puustinen laukoi JYPin 2-0-johtoon. Hetkeä myöhemmin Kolehmainen riisti kiekon komeasti keskialueella ja karkasi läpiajoon. 31-vuotias konkari ei erehtynyt, vaan laukoi kiekon varmasti reppuun.

JYP johtaa avauserän jälkeen lukemin 3-0 ja yhteismaaleissa jyväskyläläiset ovat 6-3-johtoasemassa.

Ottelua voi seurata C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Jarkko Immonen lyö JYP:n 1-0-johtoon 2:00

JYP 2-0-johtoon! Juuso Puustisen ranne räpsähtää 1:00