Him villitsi Tavastian uudenvuodenkeikallaan - katso video!

Ville Valon luotsaama HIM keräsi uudenvuodenaattona Tavastian täyteen vannoutuneita faneja jo 11.kertaa peräkkäin

HIM-yhtye on kerännyt Tavastia-klubin täyteen innokkaita faneja jo yhtenätoista uudenvuodenaattona. Huomattava osa faneista saapuu perinteeksi muodostuneelle keikalle ympäri maailmaa.

31-vuotias Janine Kaesler saapui pakkasesta piittaamatta jo viidennen kerran Himin uudenvuodenkeikalle. Janine asuu Saksassa, joten hän kuuluu tosi faneihin, jotka seuraavat Ville Valoa vaikka maailman ääriin.

Tavastian eteen kerääntyi aattoiltana jo hyvissä ajoin kunnioitettavan kokoinen joukko faneja. Saksan lisäksi Italian fanijoukko oli myös paikalla.

– Himin musiikki puhuttelee sisimpääni. Rakastan heitä! Ville on upea herrasmies ja sen lisäksi tietenkin todella komea, Italiasta saakka isolla faniporukalla saapunut Monica Boiardi kehuu.

Boiardi ja hänen kaverinsa Ilaria Tagliaferri ylläpitävät Italian virallista HIM-faniklubia ja street teamia, eli vapaaehtoista fanijoukkiota, joka levittää tietoa bändistä esimerkiksi flyereita jakamalla. Boiardi pääsi myös tapaamaan HIMiä ennen illan keikkaa.

– Pääsin fanitapaamisessa Villen kanssa samaan kuvaan. Olen aika paljon häntä lyhyempi, joten hän kumartui vierelleni, Boiardi kehuu.

Molemmat naiset ovat kiertäneet HIMin perässä ympäri maailmaa ja taustalla on jo ainakin 15 HIM-keikkaa. Boiardin, Tagliaferrin ja satojen muiden illan kohokohta alkoi tasan puoliltaöin. Tavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa asteli lavalle, lausui muutaman sanan ja villien aplodien päätteeksi poksautti pullon kuohuvaa hurraavan yleisön niskaan.

Itse illan päätähdet vetivät keikan tuttuun jylhään tyylinsä. Ville ja kumppanit eivät turhia kosiskele, vaan soittavat setin ammattitaidolla läpi.

Yllätykset keikasta tosin jäivät puuttumaan. Se ei kuitenkaan haitannut vannoutuneita faneja, sillä tunnelma pysyi katossa koko puolitoistatuntisen keikan ajan.

– HIMin Kaasu on aivan mieletön rumpali. Ville taas on lähes nero! Hän varmasti kilahtaa vähän väliä muulle bändille ja vaatii täydellisyyttä, mutta sellainen tässä bisneksessä täytyy olla, että menestyy, keikkaa seuraamassa ollut tv-kasvo Jone Nikula kehui.

Nikula laski viettäneensä jo yhdeksän vuodenvaihdetta Tavastialla. Illan setissä kuultiin myös muutamia maistiaisia helmikuussa ilmestyvältä Screamworks: Love in Theory and Practice albumilta.

Katso kuvat keikalta:Ville Valo hurmasi Tavastialla!

Katso video MTV3 Katsomo -palvelusta.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat