HIFK:n vuoro kokea yllätystappio – Kai Suikkasen Bolzano porskuttaa komeasti CHL:ssä

HIFK pinteessä - Italialaisjoukkue Bolzano menee jo 3-1 johtoon 0:49

HIFK koki todellisen yllätystappion, kun se hävisi Kai Suikkasen luotsaamalle Bolzanolle 1-4.

HIFK sai otteluun hyvän alun, kun Ryan O'Connor laukoi vierailijat 1-0-johtoon avauserässä.

O'Connor vispaa viivalta HIFK:n johtoon 0:43

Toisessa erässä komennon otti Bolzano. Viime vuonna Ässien riveissä pelannut Marco Insam tasoitti ottelun ylivoimalla ajassa 23:37. HIFK:n niskaan kaadettiin kylmää vettä toisessa erässä Mike Blundenin toimesta kahteen otteeseen.

Brett Findlayn 4-1-osuma päätöserässä sinetöi Bolzanon hienon voiton. Bolzano on aloittanut CHL-taipaleensa upeasti, sillä se kukisti avausottelussaan Skellefteån voittomaalikisassa 4-3.

HIFK pelaa seuraavan kerran CHL-kaukalossa torstaina, jolloin Bolzano saapuu Helsinkiin.