HIFK-kapteeni hurjasteli tehoilla – HPK-puolustajan erikoinen rankkari kaatoi Kärpät

HIFK:n kapteeni Lennart Petrell rikkoi 200. tehopisteen rajan SM-liigassa, kun hän iski 2+1-tehot HIFK:n 4-2-voitossa Sportista.

Petrell iski illan ensimmäisen osumansa heti ottelun alkuminuuteilla, kun hänen laukauksensa painui helpohkosti ohi Jonathan Iilahden.  Petrellin 200. tehopiste syntyi, kun kapteeni sai syöttöpisteen Jarkko Malisen osumaan. Illan toisen maalinsa Petrell iski upean yksilösuorituksen jälkeen päätöserässä.

Jukurit-vahdille toinen perättäinen nollapeli

Jukurit-vahti Juhana Aho pelasi jo toisen perättäisen nollapelinsä, kun Jukurit kukisti Ilveksen 3-0. Aho venyi ottelussa kiekon tielle 36 kertaa.

Sarjakärki Kärpät ja HPK hakivat ratkaisua pitkän kaavan mukaan, kun viihdyttävä ottelu venyi aina voittomaalikilpailuun asti, jossa HPK vei pidemmän korren lukemin 4-3.  Joonas Lehtivuori oli voittomaalikilpailun ainut onnistuja. Lehtivuoren osuma syntyi onnekkaasti, kun peliväline karkasi puolustajan lavasta, mutta yllätti silti Jussi Rynnäksen. 

JYP nappasi jo kuudennen kotivoittonsa putkeen, kun se voitti Pelicansin 4-1-lukemin. JYPin tehomiehenä hääri kaksi maalia ja yhden syötön tarjoillut Antti Suomela. 

Tappara kaatoi KooKoon voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4-3. Ratkaisevan osuman laukoi komeasti Sebastian Repo. 

TPS nollasi SaiPan lukemin 2-0. Turkulaisryhmä ratkaisi voiton jo avauserässä Patrik Virran ja Markus Nurmen osumilla. Rasmus Tirronen torjui TPS:n maalilla 27 kertaa.

Lukko nappasi runkosarjan viimeisen Satakunnan herruuden, kun se kukisti Ässät 4-1. Tappio oli Ässille jo viides perättäinen.

Lauantain kierroksen lopputulokset:

Ilves - Jukurit 0-3
JYP - Pelicans 4-1
KooKoo - Tappara 3-3
Kärpät - HPK 3-4 (VL)
Sport - HIFK 2-4
TPS - SaiPa 2-0 
Ässät - Lukko 1-4 


Lue myös:

    Uusimmat