SM-liiga: HIFK kaatoi Pelicansin illan ainokaisessa – Jere Sallinen: 2+1

Helsingin IFK oli vahvempi tiistain liigakierroksen ainoassa ottelussa, kun Pelicans jäi jalkoihin lukemin 3–1. Illan tehomies oli Jere Sallinen.

IFK-kapteeni oli mukana kotijoukkueen jokaisessa osumassa. Ensimmäisessä hän nappasi aloitusvoiton, minkä jälkeen Ville Varakas täräytti hurjalla lämärillä isännät johtoon.

Toisessa erässä Pelicans nousi rinnalle NHL-lainan Oskari Laaksosen osuman myötä. Sallinen oli kuitenkin valppaana erän lopulla, kun hän kiskaisi aloitustilanteen jälkeen isännät uudelleen johtoon.

Kolmannessa erässä vieraat yrittivät viritellä kiriä käyntiin. Se katkesi kuitenkin hölmöilyyn, kun Waltteri Merelän poikittaisen mailan lisäksi Pelicans sortui vaihtovireeseen.

Sallinen paukutti vielä loppuhetkillä kauden neljännen maalinsa tyhjiin. Näin IFK oli parempi lukemin 3–1.

IFK on napannut kuusi pistettä kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta. IFK johtaa sarjaa yhdessä Kärppien ja Ilveksen kanssa.