HIFK jäi nollille Lukkoa vastaan – helsinkiläisille jo kahdeksas tappio yhdeksään otteluun

Heikossa vireessä oleva Helsingin IFK kohtasi perjantai-illan Liigakierroksella Rauman Lukon. Helsinkiläiset kärsivät 2-0 tappion, joka oli seuralle jo kuudes putkeen.

Kuvan videolla Tulosruudun raportti kierrokselta.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa reilut 50 minuuttia. Lukon avausmaalia oli edeltänyt epäselvä tilanne, jossa aikaisemmin tullutta maalia käytiin tarkastelemassa videolta. Maali hylättiin maalivahdin häirinnän vuoksi.

Tästä ehti vierähtää reilu minuutti, kunnes Eetu Koivistoinen iski pelin avausosuman Jakob Krejcikin syötöstä.

Krejcik iski lopulta ajassa 59.05 kiekon tyhjään maaliin, ja Lukko nappasi 2-0 voiton.

Tappio oli HIFK:lle nyt kuudes perättäinen ja peräti kahdeksas yhdeksään viimeiseen otteluun. Helsinkiläiset ovat onnistuneet edellisessä kuudessa ottelussa iskemään ainoastaan seitsemän maalia.