Hervoton järkäle vai pienempi penis? Lue parhaimmat seksiasennot erikokoisille varustuksille

Kaikki seksiasennot eivät luonnistu kaikilta – eikä myöskään kaiken mittaisilta peniksiltä. Lue vinkit, millainen asento hekuman huipulla sopii parhaiten eri kokoisen varustuksen omaavien miesten kanssa.

Ei mitta miestä pahenna – lue vinkit, millaiset seksiasennot sopivat kookkaan, ison, normikokoisen ja pienemmän puoleisen peniksen omaavan miehen kanssa jotta teistä molemmista tuntuu hyvälle.

Hänellä on poikkeuksellisen kookas..

Liukumäki-asento

Mies polvistuu kovalle pinnalle ikään kuin rukousasentoon, pitäen kuitenkin selkänsä vahvan suorana. Nainen puolestaan menee makaamaan hänen eteensä genitaalialue miestä kohti. Mies nostaa naisen jalat olkapäilleen, jolloin nainen nojaa painollaan omiin olkapäihinsä. Mies pitää koko alaspäin suuntautuvan penetraation ajan naisen reisistä kiinni, esimerkiksi syleillen niitä. Muistakaa katsekontakti (ja liukuvoide).

Miksi nainen rakastaa tätä asentoa?

Liukumäki on erittäin toimiva asento kookkaamman puoleisen kumppanin kanssa, sillä tämä asento ei aiheuta ikäviä rynkytys-ongelmia, vaan se on oivallinen tapa harrastaa sensuellia ja kiihkeää seksiä. Mies pystyy samalla hieromaan naisen klitorista ja katselemaan naista silmiin (mikä on monista naisista hurjan kiihottavaa.) Mies puolestaan tuntee kovaa painetta peniksen päässä. Tämä asento toimii juuri kookkaiden miesten kanssa, sillä he sentään kykenevät kokonsa puolesta tähän asentoon ilman turhia lipsumisia.

Hänellä on aika iso..

Lehmityttö – väärinpäin

Mies makaa selällään nostaen lantiotaan ja peppuaan ylös nojaten olka- ja kyynärpäihinsä, pitäen käsillään lantiotaan korkealla. Nainen kääntää miehelle selkänsä, kasvot miehen jalkoja päin, laskien itsensä hitaasti miehen peniksen päälle (käytä liukuvoidetta) samalla nojaten eteenpäin. Nainen ottaa käsillä kiinni miehen reisistä, jotta miehen tasapaino pysyisi. Voitte myös kokeilla asentoa niin, että mies makaa koko komeudessaan selällään.

Miksi nainen rakastaa tätä asentoa?

Tämä asento on myöskin haastava, mutta kaiken arvoinen (myös miehelle, joka saa katsella sinua uudesta näkökulmasta). Kun nainen on päällä kasvot pois menosuunnasta, penis taipuu auttamatta taaksepäin, joten ole varovainen. Puoli-erektio toimiikin tässä asennossa parhaiten. Tässä asennossa nainen on kuitenkin kuski, joka määrää tahdin ja penetraation syvyyden. Ennen kuin mies laukeaa, kannattaa kuitenkin vaihtaa asentoa ettei vain penis revähdä.

Hän on normikokoa..

Reippaasti takaapäin

Nainen menee kontilleen nojaten jokaiselle raajalleen. Mies seisoo naisen takana, pitäen kiinni naisen lantiosta liikuttaen naista eteen ja taakse, penetraation tahdissa. Voitte muunnella tätä asentoa niin, että nainen voi makaa sängyllä levittäen jalkansa leveämmin tai esimerkiksi niin, että nainen ja mies seisovat.

Jos naisesta tuntuu, että mies työntyy liian syvälle, kannattaa peppua nostaa ylemmäs.

Miksi nainen rakastaa tätä asentoa?

Takaapäin penetraatio tuntuu syvemmältä ja primitiiviseltä. Onhan tämä asento varsin eläimellinen. Mies saa olla dominoivampi puoli, kun nainen taas on "heikompi", alistettavissa. Mies kiihottaa varmasti katsoa kuinka hän työntyy sinuun, samalla kivesten painautuessa naisen peppua vasten. Naisesta asento tuntuu myös hyvältä, sillä normikokoinen penis osuu mukavasti vaginan herkkään seinustaan.

Hänellä on suhteellisen pieni..

Koukku-asento

Nainen makaa selällään nostaen jalkansa koukkuun ylös miehen olkapäille. Mies nojaa naisen päällä hivenen eteenpäin, jolloin penetraatio on syvempi. Mies voi samalla hieroa naisen rintoja ja näykkiä nännejä.

Miksi nainen rakastaa tätä asentoa?

Jos mies ei ole niin hyvin varustettu, tämä asento on hyvä syvempää ja tunnerikkaampaa penetraatiota ajatellen. Jos haluat, että asento tuntuu vieläkin enemmän, risti nilkkasi miehen niskan taakse: näin myös vagina tiukkenee ja mies tuntuu paremmin sisälläsi. Nainen voi myös työstää lantiopohjalihaksiaan ja supistaa itseään kooltaan pienemmän herran kanssa.Lue myös:

Lähde: Ivillage.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja