Herttuatar Meghanin ystävien ulostulo jakaa mielipiteitä – kohuissa ryöpytetyn kuninkaallisen arvellaan ajautuvan syvempään kuoppaan

Herttuatar Meghanin ystävien anonyymi ulostulo jakaa mielipiteitä kansalaisissa. 

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan on ollut kuninkaalliseen perheeseen liittymisestään asti suuren mediahuomion kohteena. Lehdistön ykkösaiheisiin ovat kuuluneet herttuattaren vaikeat perhesuhteet sekä henkilökohtaiset kamppailut hovissa. 

Hiljattain Meghanin viisi ystävää antoi haastattelun nimettömänä People-lehdelle kertoen ystävyyssuhteestaan herttuattareen. Haastatellut naiset halusivat pysyä anonyymeinä suojellakseen ystävyyssuhteita, joita he pitävät arvossa. Nämä viisi naista käyttivätkin puheenvuoronsa herttuattaren puolustamiseen. 

Haastattelussa viisi naista halusi puhdistaa ilmaa koskien viime aikaisia tapahtumia herttuattaren elämässä. Tähän lukeutuivat Meghanin mutkikkaat välit perheeseensä sekä mediassa liikkuvien vääryyksien ja valheiden oikaisu. 

– On väärin asettaa ketään tällaisen traumaattisen paineen alle, etenkään ihmistä, joka on raskaana, eräs naisista totesi haastattelussa. 

Meghanin pitkäaikainen ystävä halusi selventää myös herttuattaren suhteita sisarpuoliinsa Samantha Markleen sekä Thomas Jr. Markleen, jotka olivat teini-ikäisiä Meghanin syntyessä. Ystävän mukaan sisarpuolet, joista varsinkin Samantha Markle on arvostellut Meghania äänekkäästi, eivät ole koskaan olleet juurikaan osa Meghanin elämää. 

Vaikka haastattelujen tarkoitusperät olivat selkeästi hyvät, ne jakavat mielipiteitä. Spekulaatiot käyvät kuumina siitä, auttoivatko naiset Meghania vai joutuuko herttuatar entistä syvempään kuoppaan median kanssa.

Herttuattaren kerrotaan olleen täysin tietämätön haastatteluista, mutta Meghanin myös arvuutellaan pyytäneen ystäviään suostumaan niihin. Väitteen todenperäisyydelle ei ole esitetty todisteita. 

Kuninkaallinen asiantuntija Imogen Lloyd Webber ei ole vakuuttunut haastatteluista. Hänen mukaansa sanallisen arkun avaaminen mutkikkaista asioista on aina hankala tilanne, jolle voi olla vaikeaa saada loppua. Hänen mukaansa herttuattaren ja prinssi Harryn vauvan syntymä voisi kuitenkin rauhoittaa tilannetta ja kääntää huomion positiivisempiin asioihin. 

Haastatellut naiset kertoivat myös, että herttuattaren isällä Thomas Marklella olisi oikeasti mahdollisuus saada yhteys tyttäreensä. Webberin mukaan tämä paljastus on varsin järkyttävä. Markle on antanut viimeisen vuoden sisällä useita haastatteluja, joissa hän on harmitellut yhteydensä menettämistä tyttäreensä. 

Marklen mukaan hän ei ole puhunut tyttärensä kanssa tämän ja prinssi Harryn toukokuisten häiden jälkeen. Marklen oli tarkoitus luovuttaa Meghan alttarille, mutta perui tulonsa häihin viime hetkellä terveyssyihin vedoten. 

Kansakunta on tällä hetkellä jakautunut mielipiteissään siitä, tekivätkö herttuattaren ystävät tälle karhunpalveluksen vai eivät. On kuitenkin todennäköistä, että herttuattaren perhedraama saattaa pian jäädä ainakin hetkeksi unholaan, kun hänen ja prinssi Harryn esikoinen syntyy.

Herttuatar on tiettävästi seitsemännellä kuulla raskaana, joten uuden kuninkaallisen voidaan odottaa syntyvän huhtikuussa. 

Lähde: Cheat Sheet

Lue myös:

    Uusimmat