Asiantuntija: Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on etäännytetty kuninkaallisesta perheestä

Thomas Marklea olisi pitänyt varoittaa, sanoo asiantuntija.

Herttuatar Meghanin isä on etäännytetty kuninkaallisesta perheestä, väittää kuninkaallinen asiantuntija Claudia Joseph. Hän sanoo, että Thomas Marklea olisi pitänyt varoittaa lehdistöstä ennen kuin Meghan ja prinssi Harry menivät kihloihin.

Jos Harry ja Meghan olisivat halunneet ennakoida, he olisivat käyneet tapaamassa Meghanin isää ennen kihlautumista.

– Hänelle olisi kerrottu, mitä on tapahtumassa ja varoitettu häntä siitä, että lehdistö tulee todennäköisesti hänen ovelleen, Joseph sanoo.

Joseph sanoo Thomas Marklea olisi kannattanut neuvoa ja varmistaa, että hän on tyytyväinen eikä tunne itseään vieraannutetuksi.

Josephin mukaan myös prinsessa Diana ja Sarah Ferguson valittivat, että heidän perheensä etäännytettiin, eivätkä he olleet osa kuninkaallisten sisäpiiriä.

Aiemmin näyttelijä George Clooneysyytti mediaa Meghanin jahtaamisesta samalla tavalla kuin prinsessa Dianaa jahdattiin.

– Olemme nähneet, miten se päättyy. En osaa kertoa kuinka turhauttavaa on nähdä se. Otatte tyttären isälleen lähettämän kirjeen ja julkaisette sen kaikkialla, Clooney sanoi ja syytti mediaa vastuuttomasta käytöksestä.

Clooney viittasi kirjeeseen, jonka Meghan kirjoitti isälleen. Thomas Markle paljasti kirjeen sisällön lehdistölle.

Pitkään alalla olleet valokuvaajat ovat tyrmänneet Clooneyn väitteet huomauttamalla, ettei Meghanista ole nähty paparazzikuvia aikoihin. Heidän mukaansa prinsessa Dianaa seurattiin kaikkialle, mutta enää kuninkaallisista ei julkaista kuvia samalla tavalla kuin ennen.

Lue myös:

    Uusimmat