Thomas Markle esitti suuren pyynnön tyttärelleen herttuatar Meghanille: "Tämä kuulostaa hieman ahneelta"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Thomas Markle ei voi lopettaa kuninkaallisesta tyttärestään puhumista.

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on jatkanut pyyntöjen esittämistä tyttärelleen saadakseen jälleen kontaktin tähän. Markle ilmoitti maanantaina 13. elokuuta, että hänellä on uusi pyyntö Sussexin herttuattarelle. 

– Homman nimi on, tämä kuulostaa hieman ahneelta, mutta pidin huolta äidistäni hänen viiden viimeisen elinvuotensa ajan. 

– Tyttäreni on sanonut, että hän tulee pitämään minusta huolta rappeutumisen vuosinani. En puhu rahasta, tarkoitan, että joku pitää huolta minusta. Se on tärkeää minulle. 

Markle kertoi myös haluavansa isä-tytär-suhteen herttuattaren kanssa. 

– Jos se tarkoittaa joulukortteja, syntymäpäiväkortteja ja yhteen kokoontumista juhlapyhinä, se on mitä haluan. 

Markle on antanut aktiivisesti haastatteluja koskien tytärtään ja tämän puolisoa prinssi Harrya pariskunnan toukokuisten häiden jälkeen. Markle on aiemmin kertonut, ettei ole puhunut tyttärensä kanssa häitä seuranneen päivän jälkeen.  

Edeltävänä viikonloppuna Markle kertoi valehdelleensa prinssi Harrylle lavastetuista paparazzikuvista, jotka tulivat ilmi kuninkaallisten häiden alla. Markle kertoi myös lyöneensä kuninkaalliselle luurin korvaan. 

– Harry käski minua olemaan ottamatta yhteyttä lehdistöön. Se päättyisi kyyneliin. Hän sanoi, että "he syövät sinut elävänä". Hän oli oikeassa. 

Markle on todennut useaan otteeseen, että herttuatar Meghan ja prinssi Harry voisivat paljon paremmin, jos hän itse kuolisi, sillä silloin pariskunta "voisi esittää olevansa surullinen". 

Kensingtonin palatsi ei ole vastannut vielä Marklelle tai hänen tyttärellee, herttuatar Meghanin siskopuolelle Samantha Grantille, joka on myös antanut kiistanalaisia haastatteluja medioille. Lähteiden mukaan hovi suunnittelee taktiikkaa, jolla vastata kaksikolle pian. 

– Palatsi, mikä normaalisti noudattaa tiukkaa linjaa siitä, ettei se kommentoi henkilökohtaisia asioita, pohtii nyt aggressiivisempaa strategiaa sekä hänen isänsä ja siskonsa tilanteen hoitamiseen. Kukaan ei halua nähdä tämän jatkuvan.

Lähde: Huffington Post 

Lue myös:

    Uusimmat