Herttuatar Meghan saattaa elvyttää vanhan bisneksensä hyvin pian – haluaa kilpailla Gwyneth Paltrow'n kanssa

0:58
Katso videolta: Harry ja Meghan edustivat ensimmäistä kertaa kuninkaallisten rinnalla sitten kuninkaallisesta elämästään vetäytymisen

Herttuatar Meghanin kerrotaan aikovan elvyttää vanhan The Tig -bloginsa.

Herttuatar Meghan oli tunnetusti näyttelijä ennen kuin tapasi puolisonsa prinssi Harryn ja hänellä oli myös oma lifestyle-aiheinen blogi nimeltään The Tig. Meghan lopetti bloginsa pitämisen samoihin aikoihin, kun hän ja Harry menivät kihloihin syksyllä 2017. The Mirrorin mukaan Meghanilla olisi suunnitelmissa elvyttää blogi, ja lähteiden mukaan hän olisi saanut siihen jo alustavasti luvan.

Mediatietojen mukaan elvytys saattaisi olla käynnissä varsin nopealla aikataululla, ja se voitaisiin nähdä toiminnassa mahdollisesti hyvin piankin. The Tig on nimetty Meghanin lempiviinin Tignanellon mukaan, ja se olisi kuvailun mukaan kilpailija näyttelijä Gwyneth Paltrow'n Goop-blogille, joka niin ikään tarjoilee muun muassa hyvinvointiin, muotiin, matkailuun ja kulttuuriin liittyvää sisältöä. 

Lähteiden mukaan Meghan toivoo, että hänen blogistaan tulisi kilpailija Paltrow'n blogille, joka on varsin menestyvä sekä rahakas tulonlähde näyttelijälle. Paltrow käy blogillaan tuottoisaa kauppaa New Age -hyvinvointihyödykkeillä, kuten esimerkiksi emättimen tuoksuisilla kynttilöillä.

Meghanilla ja Harrylla on tiettävästi ollut kireyttä omien perheenjäsentensä suhteen: sekä Meghanin isän Thomas Marklen ja siskopuolen Samantha Marklen kuin kuninkaallisen perheen kanssa. Tästä huolimatta Yhdysvaltojen tavaramerkki- ja patenttivirastoon jätettyjen tietojen mukaan Meghanin sivusto jakaisi myös "kommentteja henkilökohtaisten suhteiden alla". 

Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen elämän taakseen ja muuttivat vuoden 2020 alussa Pohjois-Amerikkaan, ja nykyään he asuvat Kalifornian Montecitossa lastensa Archien ja Lilibetin kanssa. Pariskunnan on sittemmin täytynyt kehitellä muita tulonlähteitä, kun kuninkaalliset rahahanat menivät kiinni. 

Pari on solminut sittemmin runsaasti kaupallisia yhteistöitä: esimerkiksi Harryn ja Meghanin yhteisestä elämästä kertova Harry & Meghan -dokumenttisarja julkaistiin Netflixissä joulukuussa ja Harryn omaelämäkerta Spare (suom. Varamies) julkaistiin tammikuun alussa. 

Kaksikko on avautunut kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista useaan otteeseen, mikä on tiettävästi hiertänyt merkittävästi Harryn ja Meghanin välejä kuninkaallisiin perheenjäseniin Britanniassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja