Herttuatar Catherinelta hellyttävä paljastus – prinssit George, 6, ja Louis, 2, päätyivät kilpasille yllättävässä puuhassa

Cambridgen herttuatar Catherine paljastaa, että 6-vuotias prinssi George suhtautuu hyvin intohimoisesti puutarhatöihinsä.

Herttuatar Catherine on tutustuttanut lapsiaan puutarhahommiin. Viime viikolla Catherine auttoi puutarhatöissä Norfolkissa sijaitsevassa lasten hoivakodissa, ja mukana olivat myös hänen lapsensa: 6-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte sekä perheen kuopus, 2-vuotias prinssi Louis.

– Lapset nauttivat auringonkukkien kasvattamisesta, herttuatar paljasti ja kertoi, että sisarusten kesken puuha on saanut jopa kilpailuhenkisiä käänteitä pienten prinssiveljesten keskuudessa.

– Louis on voitolla, ja George on siksi toisinaan hiukan kiukkuinen, Catherine tunnusti People-lehden mukaan.

Lehti huomauttaa, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun herttuatar on antanut ymmärtää, että hänen ja prinssi Williamin kuopuksessa saattaa olla viherpeukalon vikaa. Catherine nimittäin sanoi viime syksynä, että Louis rakastaa ulkoilua ja erityisesti kukkien tuoksuttelua.

Prinssi William ja herttuatar Catherine palasivat viime viikolla vihdoin kuninkaallisiin edustustehtäviinsä koronakriisin jälkeen.

Catherine yllätti vierailemalla perheen Anmer Hall -kartanon lähellä sijaitsevassa puutarhakeskuksessa. Herttuattaren kerrotaan itsekin olevan viherpeukalo, joten hän halusi tietää, miten koronakriisi on vaikuttanut paikalliseen perheyritykseen.

Prinssi William vietti reilu viikko sitten myös 38-vuotissyntymäpäiväänsä. Hovi julkaisi merkkipäivän kunniaksi hellyttäviä kuvia isästä ja tämän kolmesta lapsesta. Kuvat olivat innokkaaksi valokuvaajaksi tiedetyn Catherinen käsialaa.

Katseet niissä vangitsi etenkin prinsessa Charlotte, josta tarkkasilmäisimmät huomasivat yhdennäköisyyttä edesmenneeseen isoäitiinsä prinsessa Dianaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja