Henriksson paljastaa, miksei saapunut illalla median eteen: "En pystynyt syömään mitään ja tuntui kuin pyörtyisin"

RKP:n Anna-Maja Henriksson hallitusneuvotteluista: "Haluamme jatkaa, ja tehdä joitakin muutoksia" 14:56

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kertoi eilisen hallitusneuvottelupäivän tunnelmistaan Facebookissa. 

Henrikssonin Facebook-päivityksen mukaan lauantainen neuvottelupäivä ei ollut helppo. Hallitusneuvotteluviikko jatkui lauantaiaamuna RKP:n eduskuntaryhmän kokouksessa. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra oli perjantaina sanonut, että jos RKP ei hyväksy hallitusneuvotteluissa tehtyjä esityksiä, nykyinen neuvotteluryhmä ei voisi jatkaa.

RKP:n eduskuntaryhmä päätti kokouksessaan hyväksyä ilmastosta tehdyt hallitusneuvottelupaperit, mutta vaatii muutoksia maahanmuuttopaperin linjauksiin. Puheenjohtajat kokoontuivat Säätytalolle ja hallituksen muodostaja Petteri Orpo (kok.) kertoi sovusta sekä neuvotteluiden jatkosta.

Henriksson ei saapunut enää illalla Orpon ja Purran tapaan kommentoimaan median eteen, mutta kommentoi poissaoloaan myöhemmin illalla Facebookissa.

– En ollut pystynyt syömään mitään koko päivänä, Henriksson kertoo päivityksessään ja lisää, että hänestä oli raskaan neuvottelupäivän päätteeksi tuntunut siltä kuin hän pyörtyisi ja ei siksi enää kommentoinut illalla medialle mitään. 

Henriksson kertoo päivityksessään olevansa matkalla Pietarsaareen ja hyvillä mielin siitä, että RKP:n muutosvaatimuksiin suostuttiin ja että neuvottelut jatkuvat maanantaina. 


Lue myös:

    Uusimmat