Henrik Haapala, Anton Levtchi ja Waltteri Merelä hirmutehoilla, Joakim Kemell piti JYPin toiveita yllä – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Tappara - Ässät 6:20
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-Ässät.

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli seitsemän ottelua.

Hämeenlinnassa HIFK venytti nykyisen pisteputkensa jo 16 ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi voittomaalikilpailussa HPK:n 3–2. Lopullinen ratkaisu syntyi ex-HPK-kapteenin Otto Paajasen lavasta.

Maalikooste, HPK–HIFK:

Maalikooste: HPK - HIFK 4:47

Mikkelissä Jukurit otti kevään jatkohaaveidensa kannalta tärkeän voiton, kun se kaatoi jatkoajalla TPS:n 4–3. Voittomaali oli kaunista katseltavaa, kun Jukureiden Joni Jurmo teki koko kaukalon mittaisen soolon.

Maalikooste, Jukurit–TPS:

Maalikooste: Jukurit - TPS 6:12

Jyväskylässä JYP onnistui pitämään vielä jotenkuten pudotuspelihaaveitaan elossa, kun se kaatoi SaiPan 5–4. SaiPa johti jo taistoa 4–1, mutta JYP nousi rinnalle ja paineli ohitse. Voittomaalista vastasi Joakim Kemell, joka iski illan kamppailussa kaksi osumaa.

JYP on nyt kymmenen pisteen päässä sarjassa kymmenentenä olevasta HPK:sta, kun molemmilla joukkueilla jäljellä on vielä 11 ottelua.

Maalikooste, JYP–SaiPa:

Maalikooste: JYP - SaiPa 8:51

Kuopiossa Henrik Haapala oli illan nimi, kun Ilves kaatoi KalPan 4–3. Haapala oli mukana kaikissa Ilveksen maaleissa kasaten kokoon tehot 2+2.

Maalikooste, KalPa–Ilves:

Maalikooste: KalPa - Ilves 5:17

Kouvolassa sarjakärki Lukko näytti hauista, kun se kaatoi KooKoon 3–1. Lukon voittomaali meni Linus Nymanin nimiin.

Maalikooste, KooKoo–Lukko:

Maalikooste: KooKoo - Lukko 4:07

Oulussa Kärpät jatkoi vahvaa nykyvirettään, kun se kaatoi Sportin 3–2. Ratkaisu syntyi kolmannessa erässä, kun Cody Kunyk ohjasi Topi Niemelän heiton verkon perukoille.

Maalikooste, Kärpät–Sport:

Maalikooste: Kärpät - Sport 5:15

Tampereella Tappara lähti pahasti vajaalukuisena illan Ässät-otteluun. Mukaan oli hälytetty muun muassa lainavahvistukset Konsta Kapanen (KalPa) ja Mestis-seura RoKin maalivahti Cody Porter.

Tapparalta Anton Levtchi iski tehot 2+2. Samaisessa neljän pisteen kerhossa oli myös Waltteri Merelä (0+4).

Maalikooste, Tappara–Ässät:

Maalikooste: Tappara - Ässät 6:20

Lue myös:

    Uusimmat