Severi Lahtinen nosti ”väkisin” JYPin sillasta kuiville – jatkohaaveet yhä ison kiven takana

8:51
Videolla JYP-SaiPa-ottelun maalikooste.

JYPin pudotuspelipaikan saaminen Liigassa on jäänyt melko teoreettiselle tasolle ennen keskiviikkoiltaa tulleen neljän pelin tappioputken vuoksi. Keskiviikkona Jyväskylän Hippoksella oli aistittavissa jonkinlaista ulospuhallusta, kun vierailija SaiPa meni ottelun toisessa erässä jo 1–4-johtoon.

Tästä alkoi kuitenkin kova nousu, jonka päätteeksi JYP nappasi kolme sarjapistettä lukemin 5–4.

Yksi ottelun hahmoista oli kaksi maalia iskenyt Severi Lahtinen. Hyökkääjä teki samalla yhden kauden piste-ennätyksensä, kun 43 ottelun jälkeen kasassa on 25 tehopistettä.

– Avauserässä meni maali vähän omaan piikkiin. Mietin, että pitää kääntää vaikka väkisin ja tehdä pari osumaa. Onneksi niitä tuli, ja "Jokke" (Joakim Kemell) osui vielä lopussa, Lahtinen sanoi.

SaiPa jatkaa murheen alhossa marssimista, sillä tappio Jyväskylässä oli jo 11:s peräkkäinen. Eroa pois sarjan jumbopaikalta on 19 pistettä.

– Vähän kohtuuttoman kovaltakin tuntuu, että lopputulema oli tämä. 4–1-tilanteeseen asti olimme jämäkkiä ja tehokkaita. Ryhmä näytti sen, ettemme ole luovuttaneet, SaiPan luotsi Ville Hämäläinen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja