Henri Kontinen ja John Peers vaivatta kolmannelle kierrokselle Ranskan avoimissa

Henri Kontinen ja John Peers etenivät tenniksen Ranskan avoimen mestaruusturnauksen nelinpelin kolmannelle kierrokselle kukistamalla Brasilian Marcelo Demolinerin ja Intian Divij Sharan erin 6–3, 6–4. Ottelu kesti tunnin.

Nelinpelin avauskierroksella Kontinen ja Peers voittivat Argentiinan Leonardo Mayerin ja Portugalin Joao Sousan 6–4, 6–4.

Kontinen ja Peers veivät avauserän 6–3 yhden syötönmurron turvin. Toisen erän alussa Sharan ja Demoliner paransivat syöttöpeliään ja erä eteni tasaisesti seitsemänteen peliin, jossa Kontinen ja Peers mursivat vastustajien syötön ja menivät 4–3-johtoon. Tämän jälkeen omien syöttövuorojen pitäminen riitti Kontiselle ja Peersille voittoon.