Henri Kontinen ja John Peers etenivät toiselle kierrokselle komealla voitolla

Suomalainen nelinpeliässä Henri Kontinen on edennyt australialaisparinsa John Peersin kanssa toiselle kierrokselle Monte Carlon ATP-1000 -turnauksessa. Kontinen ja Peers paukuttelivat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella voiton Bulgarian Grigor Dimitrovista ja Sveitsin Stan Wawrinkasta lukemin 7–6 (8–6), 6–3.

Kontinen ja Peers ovat pelanneet kirkkaimmissa valoissa nelinpeliä. Dimitrovin ja Wawrinkan pöyhkeimmät saavutukset ovat kaksinpelistä, sillä molemmat ovat majailleet parhaimmillaan maailman arvolistan kolmannella sijalla.

Dimitrov piipahti maailmanrankingissa kolmantena syksyllä 2017, kun hän taputteli voiton ATP-finaalissa. Hän on myös Tukholman ATP-turnauksen voittaja vuodelta 2013.

Wawrinka nousi maailmanlistalla kolmanneksi alkuvuodesta 2014. Hän on voittanut kaksinpelissä kolme grand slam -turnausta – Australian avoimet 2014, Ranskan avoimet 2015 ja Yhdysvaltain avoimet 2016.

Wawrinkalla on myös yksi korskea nelinpelisaavutus, sillä hän saavutti Pekingin 2008 kisoissa olympiavoiton Roger Federerin parina.

Kontisen ja Peersin toisen kierroksen vastustaja selviää ottelussa Kyle Edmund/Neal Skupski Britannia–Diego Schwartzman Argentiina/Joao Sousa Portugali.

 

Lue myös:

    Uusimmat