Mainos

Henkilöauto lähti ohittamaan bussia – kierähti katolleen ja päätyi penkkaan: Kolme sairaalaan, yksi loukkaantui vakavasti

Kolme henkilöä loukkaantui, kun henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan linja-autoa, ja kuljettaja menetti autonsa hallinnan Salossa. Yksi kyydissä ollut loukkaantui vakavasti.

Pelastuslaitoksen tilannekeskuksen mukaan onnettomuus sattui hieman yli kymmenen aamulla tiellä 1 Salon ja Lohjan rajalla.

Auto kierähti tilanteessa katolleen ja päätyi tienpientareelle. Kaksi autossa ollutta pääsi autosta omin avuin ulos. Pelastuslaitos irrotti yhden kyydissä olleen. Yksi matkustajista loukkaantui vakavasti. Turun hätäkeskuksen mukaan yksi loukkaantuneista viedään sairaalahoitoon Helsinkiin ja kaksi Turkuun.

Henkilöauto vaurioitui käyttökelvottomaksi. Paikalle hälytettiin kolme pelastuslaitoksen yksikköä ja kolme ambulanssia Varsinais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Poliisin mukaan autossa oli erittäin huonot renkaat, joiden epäillään olleen syy ulosajoon, koska tie ei paikalla olleiden poliisien mukaan ollut erityisen liukas.

Päivitetty viimeinen kappale klo 13.33: poliisi epäilee ulosajon syyksi huonoja renkaita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.