Mainos

Helsingin poliisin vappuun kestävä tehovalvonta käynnistyi – näissä paikoissa poliisi on takuuvarmasti

Pitkän tehovalvontaprojektin tavoitteena on parantaa pääkaupungin liikenneturvallisuutta näkyvän liikennevalvonnan ja sosiaalisen median avulla.

Kerroimme perjantaina Helsingin poliisin LiikennePro-tehovalvontaprojektista, joka kestää ensi vuoden vappuun saakka. Valvonnan teema vaihtuu viikottain, ja Helsingin poliisi kertoo joka maanantai, mitä se valvoo ja missä. 

– Saamme paljon valvontapyyntöjä kaupunkilaisilta ja nyt pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen, Helsingin poliisilaitoksen Liikennevalvontatoiminnon johtaja ylikomisario Jarkko Lehtinen totesi.

Tänään Helsingin poliisi valvoo erityisesti liikennevalojen sekä suojatiesääntöjen noudattamista ruuhka-aikoina. Autoilijoihin keskittyvää valvontaa suoritetaan Käpylässä sekä Meilahden ja Ruskeasuon alueella. Lisäksi Koskelassa ja Itäväylän alueella mittaillaan nopeuksia automaattivalvonta-auton kanssa.

Projektin ajaksi poliisi on ottanut Twitterissä käyttöön #LiikennePro-aihetunnisteen, jonka kautta kaupunkilaiset voivat seurata valvonnan toteutumista. Valvonnasta välitetään myös kuvia. Valvonnasta on mahdollista käydä keskustelua ja esittää toiveita valvontakohteista.

***

23:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.