Helsingin poliisi kanteli käräjäoikeuden päätöksestä vapauttaa kahden naisen tapoista epäilty Mika Moring tutkintavankeudesta

Kahden naisen taposta epäilty Mika Moring vapautettiin – poliisi pidätti heti uudelleen 6:10
Kahden naisen taposta epäilty Mika Moring vapautettiin – poliisi pidätti heti uudelleen.

MTV Uutisten tietojen mukaan Helsingin poliisi on kannellut hovioikeuteen käräjäoikeuden maanantaisesta päätöksestä vapauttaa kahden naisen tapoista epäilty Mika Moring tutkintavankeudesta.

Kantelu vangitsemisasiassa on tullut hovioikeuteen vireille tiistaina. Hovioikeudesta kerrotaan, että kantelijana on Moringiin kohdistuvan henkirikostutkinnan tutkinnanjohtaja, komisario Mari Päivärinta.

Hovioikeus antanee asiassa ratkaisun ennen joulua.

Moring vangittiin joulukuun alussa epäiltynä loppukesästä kadonneen helsinkiläisen Katja Miinalaisen taposta. Moringia epäillään myös vuonna 2019 kadonneen Saara Arvan taposta. Kummankaan naisen ruumista ei ole löytynyt. 

Moring on kiistänyt molemmat henkirikokset.

Poliisi ei tuoreeltaan kommentoinut käräjäoikeuden maanantaista päätöstä mitenkään. Välittömästi päätöksen jälkeen poliisi kuitenkin pidätti Moringin uudestaan liittyen toiseen rikosepäilyyn.

Poliisi ei ole kertonut, mistä uudessa epäilyssä on kyse. Moringin kuulustelut kyseiseen epäilyyn ovat alkaneet keskiviikkoaamuna.

*Päivitys kello 15.30: MTV Uutiset tavoitti hovioikeuden esittelijän tapaukseen liittyen. Hovioikeus antanee asiassa ratkaisun ennen joulua.

Lue myös:

    Uusimmat