Mainos

Helmi-risteilyn virikkeelliset hyvinvointiluennot merellä

Helmi-risteilyn luennot käsittelevät terveysliikunnan näkökulmasta hyvinvointia, joten jokaiselle löytyy jotain hyödyllistä ja mielenkiintoista. Liikunta ja hyvinvointikonsultti Hannele Kaperin luennolta saat käytännön vinkkejä edistämään hyvinvointia!

SYÖ OIKEIN JA LIIKU

Luento käsittelee ravinnon ja liikunnan merkitystä hyvinvoinnin edistämiseksi ja tasapainoiseen oloon. Hyvän syömisen päätekijät ovat määrä, laatu ja ajoitus. Laadukkaasta ruokavaliosta saa energiaa kuntoiluun ja vireyttä arkeen. Liikunta vaikuttaa ihmiseen kaikilla elämän aloilla positiivisesti parantaen niin fyysistä, psyykkistä kuin sosiaalista hyvinvointia. Säännöllisen liikunnan avulla mieliala ja terveys paranevat.

Silja Europe 11.11.

Baltic Princess 2.12.

JAKSAA, EI JAKSA, JAKSAA

Liikunta vaikuttaa positiivisesti mieleemme, terveyteemme ja hyvinvointiimme. Luennolla käsitellään stressin vaikutusta kehoon niin negatiivisesti kuin positiivisestikin. Liikunta piristää mieltä ja auttaa irrottautumaan arjen stressitilanteista. Saat käytännön vinkkejä miten ehkäistä tai taistella stressiä vastaan. Luennolta saat vinkit työpäivän piristämiseksi taukojumppaan ja rentoutusharjoituksiin.

Silja Europe 28.10.

MOTIVAATIO

Motivaatioon rakentumiseen tarvitaan jokin syy, miksi haluat kuntoilla tai muuttaa elämääsi. Luennolla pohditaan motivaation rakentumista, tavoitteiden asettamista ja sitoutumista tavoitteeseen ja motivaation ylläpitämistä. Yksilöllisenä tavoitteena voi olla esimerkiksi terveellisien elämäntapojen aloittaminen, maratonin juoksu tai laihdutuskuuri. Motivaatioluento käsittelee miksi tavoittelemme tiettyjä asioita ja miksi joidenkin tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa kuin toisten.

Baltic Princess 16.12.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.