Mainos

Helmi-loma on hemmottelua parhaimmillaan

Helmen lukijoilta kysyttiin minkälainen olisi heidän unelmiensa kylpyläloma. Naantalin kylpylä rakensi vastausten pohjalta kaksi hurmaavaa Helmi-lomaa pariskunnille sekä ystävyksille. Helmen testiryhmä pääsi kylpylään testaamaan molemmat lomapaketit.

Testiryhmäläiset saivat nauttia Naantalin kylpylän hemmotteluhoidoista, sauna- ja allasparatiisista sekä päivittäin vaihtuvan vapaa-ajan ohjelmatarjonnasta, viininmaistajaisista sekä illallisesta tasokkaassa ravintolassa.

Testaajat antoivat Helmi-lomalle helmiä asteikolla 1–5. sai keskiarvoksi neljä.

"Kokonaisuudessaan toimiva ja ihana konsepti. Oli tosi ihanaa viettää aikaa ystävän kanssa ihan rauhassa kauniissa Naantalissa ja tasokkaassa kylpylässä. Puitteet olivat aivan loistavat."

"Erittäin hyvä kokonaisuus ja illallinen kruunasi kokonaisuuden. Myöhäinen huoneenluovutus mahdollisti kylpylästä nauttimisen vielä seuraavana päivänä. Sopii kahdelle aikuiselle ystävälle."

"Ihan kiva paketti. Illallinen oli parasta antia."

"Loistavaa rentoutumista ilman kiirettä. Helppo suositella kaikille, jotka haluavat hetken omaa aikaa. Sopivasti ohjelmaa niin, ettei tarvitse kellottaa lomaa."

"Hyvä kokonaisuus, sopivassa suhteessa ohjelmaa ja vapaa-aikaa."

Hemmottelua parhaimmillaan

Testiryhmäläiset kertoivat, että Helmi-loma vastasi heidän odotuksiaan. Monet asiat myös yllättivät testiryhmäläiset positiivisesti.

"En ole aiemmin käynyt Naantalissa ja yllätyin kylpylä-hotellin tasosta."

"Odotin rentoutumista ja hyvää ruokaa, molempia sain."

"Odotin saavani aikaa ystävän kanssa ja hiukan luksusta lapsiperheen äidin ja yrittäjän elämään. Oli ihanaa olla välillä ystävän kanssa, eikä aina vain perheen tai oman miehen kanssa kylpylässä. Kerrankin sai rauhassa uida ja saunoa ilman ylimääräisiä vahdittavia."

"Kun puhutaan hemmottelusta, niin tämä oli sitä parhaimmillaan. Sitä sai hetken olla prinsessa ja nauttia siitä, että huomioidaan kokonaisvaltaisesti."

"Ruoka Thai Garden-ravintolassa! Myös aamiainen huoneessa oli kiva juttu. Allasosasto puolestaan yllätti pienuudellaan."

"Yllätyin mm. siitä miten kiva kuntosali hotellissa on. Hotellin ruoka oli tasokasta ja annoskoot sopivia naisille. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Yllätyin myös siitä, että huoneisto oli erillisessä rakennuksessa – huone oli tosi rauhallinen ja tilava."

"Jättäisin pois ehkä sen viininmaistajaiset ja vaihtaisin vaikkapa kevyeen hierontaan. Jos hoidon haluaa ottaa saapumispäivänä, kasvohoito voisi olla lyhyempi ja siihen päälle meikki – silloin olisi kasvot jo valmiina iltaa varten."

Niin parisuhteen kuin ystävyyden hoitoon

Testiryhmäläiset kertoivat, että suosittelisivat Helmi-lomaa perheelleen, ystävilleen ja tuttavilleen.

"Suosittelen ihan varmasti! Kokonaiskokemuksena oli ihanan rentouttava viikonloppu. Reissun kruunasi pitkä pitkä kävelylenkki aamulla raikkaassa tuulisessa Naantalissa vaahteranlehtien väriloiston keskellä. Suosittelen rantareittiä Kuparivuorelle ja takaisin ja sen jälkeen kylpylään pulahtamista. Huoneiden luovutuksen jälkeen vielä söimme pizzat tammikellarissa."

"Voisin suositella. Kivaa ja rentouttavaa."

"Sopii pakettina niin parisuhteen kuin ystävyyden hoitoon."

"Kyllä, ehdottomasti! Kaikki meni tosi hienosti ja luonnikkaasti, ei voi muuta kuin kehua. Loistava ohjelma, ihana ruoka ja ennen kaikkea mahtava henkilökunta."

"Välivuodenaikoina tuskin mukavampaa lomamahdollisuutta Suomesta löytyy."

Artikkelin tarjoaa:
Naantalin kylpylä

MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.