Helmen lukijat: Yhteinen aika rakkaan kanssa halutuinta

Yhteinen hetki rakkaan kanssa sytyttää My Momentin lukijat. Viikkokyselystämme selvisi, että romanttiset hetket, yhteiset aamut ja välittäminen toimivat tunnelman nostattajina.

Kysyimme My Moment -sivuston lukijoilta, mikä heidät sytyttää. Enemmistö, 37 prosenttia, oli sitä mieltä, että yhteinen hetki rakkaan kanssa on varmin tunnelmannostattaja. Lomaa piti sytyttävänä asiana 25,9 prosenttia vastanneista, hemmotteluhetkestä kylpylässä haaveili 17,6 prosenttia vastanneista, työssä onnistumisesta 8,3 prosenttia ja uudesta harrastuksesta 7,4 prosenttia vastanneista.

Välittäminen sytyttää

Rakkaus on maailman suurin tunne. Yhteiset hetket rakkaan kanssa antavat voimaa arkeen ja nostavat hymyn huulille vielä pitkän ajan päästä.

"Toisen välittäminen sytyttää minut aina. Mikään ei ole hienompaa, kuin että rinnalla on ihminen, joka välittää ja jonka kanssa voi jakaa asioita." Rakastunut

"Oma rakas saa syttymään, jos on kyse seksuaalisesta syttymisestä. Ihan liekeissä "ei-seksuaalisesti" voin olla sitten monista muistakin syistä, mutta se lienee enemmän innostumista kuin syttymistä." Gwerty

"Sellainen hetki on kaikkein kaunein asia mielestäni." Pipsas

"Kaikkein parasta on herätä oman kullan vierestä ja viettää lämmin hetki ennen arkeen palaamista." Sini

Ilo irti lomailusta

Loma on monen mielestä ainut keino nollata kiireen aiheuttama stressi. Lomalla voi tuntea elävänsä enemmän ja täydempää elämää kuin muutoin.

"Joululoma on ovella ja kyllä se vaan piristää mieltä. Aion levätä kunnolla ja ladata akut ensi vuotta varten." Tonttu

"Lomalla on aikaa syttyä, monessakin merkeissä. Työ ei stressaa, eivätkä huolet paina." weera

"Aina lomaa edeltävänä päivänä on ilo irti. Sytyn kaikkialta." Missu

"Olen kohta lähdössä lomalle ja olen jo nyt hyvällä mielellä, kun saan suunnitella matkaani. Kyllä ihmisen täytyy välillä päästä pois kotikuvioista." Siru

Hemmottelu rentouttaa

Itsensä hemmotteleminen unohtuu toisilta liian usein. Hemmotteluhetki kylpylässä on yksi rentouttavimmista tavoista tuoda elämään hieman ekstraa.

"Haluaisin kovasti viedä mieheni ja itseni hemmottelemaan kylpylään. Se rentouttaisi ja olisi romanttista." Killi

Inspiraatiota työstä

Työssä onnistuminen voi olla yhtä suuri ilo kuin yksityiselämän kohokohdat. Onnistuminen motivoi hoitamaan työasiat jatkossakin hyvin.

"Taidan olla työnarkomaani, kun ei ole miestäkään." Essi

"Ilman rakasta on helpompi keskittyä työntekoon ja siinä onnistumiseen." Hevonen

Lue kaikki kyselyyn tulleet vastaukset täältä!

Vastaa uuteen kyselyyn täältä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat