Helmen hääblogit: Naisen kosinnasta ei synny mitään hyvää?

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Häät 24.7.2010

Hääjärjestelyihin tehdään viime hetken muutoksia.

"Se oli nyt H-hetkeen ja siihen maagiseen suureen sanaan sitten tasan kaks viikoa ja 1 päivä=) Ja morsian on jo varmaan stressitason huipussaan? Jos voi olla =) Toivottavasti ei enempää ressiä tule... Huh huh... Kaikki pitäis olla suht kunnossa. Eilen vielä mentiin ja vaihdettiin meikkaus- ja kampauspaikkaa koska ilmeni kummallisia ongelmia ensimmäisessä paikassa..."

Häät 31.7.2010

Aika kuluu, häät lähestyvät.

"Mihin on se kaikki aika hävinnyt, joka piti olla vielä edessä ennen häitä? Nyt alkaa se paniikki ja häästressi iskee, kun aika vaan kuluu ja kuluu ja kuluu… Ja pitäis käydä töissä ja järjestää häitä ja nauttia kesästä ja…ja…ja… Kääk!"

Pienempi kuin kolme(<3)

Kenen pitäisi kosia, ettei käy kuten Sinkkuelämää -sarjassa?

"Eikä naisen kosinnasta mitään hyvää syntynytkään: impotenssiongelmainen mies, ahdisteleva anoppi ja lopulta katkera avioero. Mitä tästä opimme? MIEHEN TÄYTYY KOSIA. Olkoon sitten kuinka epäromanttisesti tahansa, mutta MIEHEN TÄYTYY KOSIA."

Stilissima

Stillissima antaa ohjeita pukua sovittamaan tuleville.

"Myöhään saa jättää, kunhan pukuun ei tarvitse tehdä muutostöitä ja tangosta löytyy mieleinen malli. Erityinen varoituksen sana annetaan nyt alle 165 senttisille - ajoissa saa olla, jotta puvun ehtii lyhentämään. Näin kesäaikaan ompelimossa on kiire ja osa ompelimoista lomalla joten lyhentäjän löytäminen voi olla hankalaa."

(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja