Helena Lindgrenin suuri suru: Sisko menehtyi yllättäen

Laulaja-näyttelijän perheessä on sattunut ikävä kuolemantapaus äskettäin.

Helena Lindgrenin piti osallistua tiistaina kotimaisen korusuunnittelun kärkinimiin kuuluvan Akoya Oy:n 25-vuotisjuhlaan, mutta MTV3.fin Viihdeuutisten saamien tietojen mukaan perheessä sattunut kuolemantapaus esti taiteilijaa saapumasta tilaisuuteen.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Lindgrenin torstaina, joka myönsi perheessä sattuneen tragedian.

– Voin vahvistaa, että perheessä on sattunut poismeno. Vanhin siskoni Marja-Liisa menehtyi yllättäen, Lindgren sanoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Poisnukkuneen Marja-Liisan lisäksi Helena Lindgrenillä on toinen sisko ja veli Heimo "Holle" Holopainen, joka on tunnettu televisiokasvo ja radioääni.

Rakkaan isosiskon poismeno on luonnollisesti surullinen ja järkyttävä asia, mutta suruajasta huolimatta Lindgren on jaksanut keikkailla. Keskiviikkona Helena esiintyi urheasti Turussa.

– Onneksi on sen verran ammattitaitoa, että pystyy työntämään henkilökohtaiset asiat sivuun lavalla. Niiden ei pidä antaa vaikuttaa esiintymiseen, Suomen kauneimpiin aikuisiin naisiin lukeutuva Lindgren tunnustaa.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja