Jukka Haapalainen TTK-finaalista: "Kyllä me odotamme, että..."

Jukka Haapalainen summaa TTK-jakson 5:05
Jukka Haapalainen avoimena TTK-tuomareiden linjasta

Jukka Haapalainen saapui analysoimaan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman finalistit ovat nyt selvillä. TTK-tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen saapui MTV Uutisten haastatteluun heti suoran lähetyksen pääteeksi analysoimaan illan suorituksia. 

Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä tekivät semifinaalissa historiaa saadessaan viidennen kymppirivin putkeen. Pystyvätkö muut haastamaan paria? 

Haapalainen kuvailee parin olevan hyvin hitsautunut yhteen. 

– Tällä hetkellä he vaikuttavat aikalailla ylivoimaiselta. Toisaalta, koska ollaan menossa kolmen tanssin finaaliin ja ne kaikki tanssit täytyisi kuitenkin onnistua. On jännittävä nähdä, miten he pystyvät tämän viikon aikana rakentamaan repertuaarin ja kuinka hienosti he pystyvät pitämään yllä tämän upean kulun. Tottakai tällaisesta tilanteesta voi syntyä paine. En pitäisi sitä ihmeellisenä, jos siellä olisi onnistumisen pakkoa jopa, se voi kääntyä sellaiseksi, hän sanoo. 

Pernilla & Anssi - Bring Me to Life 3:21
Pernilla & Anssi - Bring Me to Life

Finaalilähetyksessä jäljellä olevat kilpailijat esittävät kolme tanssia, joista yhteen mukaan tulee tähtioppilaan läheinen. 

– Jännä nähdä, että millä tulokulmalla he ottavat heidät mukaan. Tottakai varmasti täytyy tanssia. Kyllä me odotamme, että kolmas henkilökin tanssii vähän siinä. Tai on jollain merkittävällä tavalla mukana siinä esityksen luomisessa, Haapalainen miettii.  

Näyttelijä Jarkko Niemi  ilmoitti vetäytyvänsä kisasta terveydellisistä syistä juuri semifinaalin kynnyksellä. Näin ollen kisaan palasivat räppäri Yeboyah  ja hänen tähtiopettajansa Valtteri Palin. Pari selvitti tiensä myös finaaliin. 

Mitä mieltä Haapalainen oli parin paluusta kisaan? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat