Heikelä syndrooman vieraat julki! Mukana toimittaja, poliitikko sekä televisiosta tuttu liikemies

Jussi Heikelä pistää jälleen panelistit tiukkaan keskusteluun, kun Heikelä syndroomassa käsittelee viikon puhuttavimmat uutisaiheet.

VIDEO: Hjallis Harkimo tyrmää ajatuksen itsestään presidenttinä

Ajankohtaisohjelma Heikelä syndroomassa päästään viikon uutisaiheiden äärelle, kun Jussi Heikelä ja illan panelistit saapuvat studioon. 

Illan jaksossa vieraiksi saapuvat toimittaja Susanne Päivärinta, poliitikko Mikko Kärnä ja liikemies Jethro Rostedt. Jaksossa käsitellään muun muassa lähetystyön sekä metsästyksen moraalia.

Jethro Rosted on kiinteistövälittäjä, joka tuli tutuksi Diili-ohjelmassa vuonna 2009. Tämän jälkeen hänellä on ollut myös omia televisio-ohjelmia, ja hänet nähtiin myös Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijana vuonna 2010. Kisassa hän putosi viidentenä. 

Menestystä niittänyt Rosted on ollut otsikoissa myös muhkeiden mätkyjensä vuoksi. Viime vuonna Rostedille tuli mätkyjä 165 573,38 euron verran.

Aiemmin mainittujen vieraiden lisäksi Heikelän erikoishaastattelussa vierailee liikemies Peter Fryckman, jonka kanssa Heikelä keskustelee metsästyksestä Afrikassa.

Heikelä syndrooma MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja