Heidi Sohlberg paljasti itsestään uuden puolen – näyttävä luomus herätti ihmetystä Kimmo Vehviläisessä: "Et oo ite tehnyt tota"

3:04
Heidi Sohlberg sairastui syöpään vuonna 2016 - kertoi kamppailustaan syöpää vastaan.

Heidi Sohlberg esitteli kakkuaan sosiaalisessa mediassa.

Ex-missi Heidi Sohlberg leipoi ystävänpäiväksi upean täytekakun, joka sai somessa paljon ihailuja osakseen. Sohlberg julkaisi Instagram-tilillään kuvan valkoisesta kakusta, joka oli koristeltu mansikoilla ja vadelmilla sekä vaaleanpunaisilla koristeilla.

Herkullisen näköinen kakku herätti paljon ihailuja, mutta myös ihmetystä Sohlbergin someseuraajien keskuudessa.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Et oo ite tehnyt tota. Mistä ostit? radiojuontaja Kimmo Vehviläinen kommentoi ja Sohlberg vakuutti, että hän on itse tehnyt sen.

– Kaunis on niinkuin tekijäkin.

– Suussa maistui tuo ihana kakku

– On kyllä ihan älyttömän upea.

Sohlberg tuli julkisuuteen vuonna 2001, kun hänet kruunattiin 19-vuotiaana Miss Suomeksi. Sohlbergin kruunaamisesta tuli helmikuun alussa 20 vuotta täyteen ja sen kunniaksi ex-missi julkaisi kuvan tilanteesta, joka muutti hänen elämänsä.

– Päivälleen 20 vuotta sitten minut kruunattiin Miss Suomeksi. Jo 7-vuotiaana olin sanonut isille ja äidille, että minusta tulee isona Miss Suomi. Näihin 20 vuoteen on mahtunut paljon ikimuistoisia hetkiä ja hienoja kohtaamisia, joista olen ikuisesti kiitollinen, Sohlberg fiilisteli päivityksensä yhteydessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja