Heidi Kyrö joutui lähtemään Tähdet, tähdet -kilpailusta – kertoo ohjelman vaikutuksesta artistien yhteishenkeen: "En olisi koskaan uskonut"

Heidi Kyrö on onnellinen taakseen jäävästä taipaleesta Tähdet, tähdet -kilpailussa.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähtiin jälleen haikea hetki, kun vähiten ääniä saanut artisti joutui jättämään kilpailuun. Tällä viikolla kurja kohtalo osui Heidi Kyrön kohdalle. 

Kyrö kertoo olevansa iloinen hienosta, kahdeksan viikkoa kestäneestän Tähdet, tähdet -taipaleestaan. Hän kuitenkin harmittelee sitä, että putosi juuri ennen musikaali- ja elokuvamusiikin jaksoa. 

– Se oli tuplat siitä, mitä olisin ikinä osannut kuvitella, että saan olla mukana. Olen tosi onnellinen jokaisesta jaksosta, jossa olen saanut olla mukana. 

Artisti ei halua paljastaa mitä olisi esittänyt ensi viikon jaksossa, mutta hän kertoo, että tuolloin olisi nähty mahdollisesti hieman enemmän jazz-henkistä Heidi Kyröä. 

Ohjelman teosta Kyrö jää kaipaamaan erityisesti ohjelman työryhmää sekä muita artisteja. Hän kertoo yllättyneensä siitä, kuinka läheinen ja yhtenäinen porukka artisteista tuli keskenään jo lyhyen ajan jälkeen. 

– Täällä on ollut todella hyvä henki. En olisi koskaan uskonut, että kun kymmenen kollegaa laitetaan yhteen, että voidaan tulla näin nopeasti näin hyvin toimeen ja hitsautua yhteen. Vähän niinkuin perheeksi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja