Heidi Klum: Vain tämä saa minut tuntemaan itseni todella kauniiksi!

Vastikään eronnut Heidi Klum paljastaa ettei yksikään valokuvaaja, kollega tai mies saa häntä tuntemaan itseään yhtä kauniiksi, kuin hänen jälkikasvunsa.

Supermalli ja Muodin huipulle -juontaja Heidi Klum paljastaa, ettei aina usko oman alansa myötä saamaansa alituiseen ylistykseen hänen ulkonäöstään, vaan luottaa lapsiensa Lenin, 8, Henryn, 7, Johanin, 6, ja Loun, 3, sanaiseen arkkuun ja lapsille tyypilliseen rehellisyyteen.

Kysyttäessä, milloin malli tuntee itsensä kaikkein kauneimmaksi, Klum otti esiin mallimaailman katalan puolen.

– Työssäni ihmiset kertovat minulle jatkuvasti "Tämä kuva on loistava, näytät upealta". Mutta et tiedä, mitä he sanovat kun käännät heille selkäsi, Klum kertoo.

– Mutta lapset eivät säästele mitään. He suukottavat sinua ja kertovat rakastavasi sinua sanoen: "Äiti, sinä olet paras" – ja se on oikeastaan ainoa asia josta välitän, Klum kertoo.

– Olen leijonaemo. Minulla neljä pentua. Olen äiti. Haluan huolehtia lapsistani ja suojella heitä.

Haastattelussa Klum kertoo myös arvostavansa lapsiensa ainutlaatuisuutta.

– He kaikki ovat erilaisia... Henry on taiteellinen. Mutta haluan, että hän itse hoksaa kuka hän oikein on. Haluan heidän kaikkien löytävän itsensä ja tekevän aikuisena juuri sitä, mikä tekee heistä onnellisia. Ja löytävän jonkun, kenen kanssa jakaa elämänsä ja olla onnellisia, leijonaemo kertoo.

Heidi Klum erosi aviomiehestään Sealista tammikuussa 2012 seitsemän avioliittovuoden jälkeen.

– En halua puhua positiivisessa tai negatiivisessa sävyssä suhteemme ylä- ja alamäistä. Kaikki pariskunnat käyvät ne läpi. Mutta en usko että on tarpeellista – etenkään lapsillemme – että karikoistamme kirjoitetaan lehtiin, Klum summaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, Elle.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja