Heidi Klum poseeraa kuin kreikkalainen jumalatar – katso kuvat!

Huippumalli Heidi Klum häikäisi olemuksellaan Golden Globe -gaalassa. Tyylinsä viimeistä piirtoa myöten juhlaa varten hionut näyttelijätär oli kuin kreikkalainen jumalatar pitkässä valkoisessa iltapuvussaan.

Heidi Klum, 39, hämmästytti arvostetussa gaalassa asukokonaisuudellaan, joka toi mieleen aurinkoisen kreikkalaisen jumalattaren.

Kamera rakastaa valovoimaista Klumia, joka panostaa mielellään asuihin, joita hänen yllään punaisella matolla nähdään. Tästä kertoo myös Klumin yllä Golden Globe -gaalassa nähty valkoinen iltapuku. Valkoisessa puvussa oli vain yksi hiha ja halkio, joka paljasti huippumallin oikean reiden. Näyttävän iltapuvun täydensi laahus, joka liikkui Klumin perässä pitkän matkaa.

Klum panostaa asusteisiin tälläkin kertaa näyttävät korut ja sirot kultaiset korkokengät täydensivät hänen raikkaan asukokonaisuutensa. Huippumallin korvakorut muistuttivat koristeita, jotka kimmelsivät Klumin iltapuvun kauluksessa ja nivoivat samalla asusteet täydentämään upeaa iltapukua.

Klum on loistava esimerkki tähdestä, joka osoittaa, että hymy on äärimmäisen tärkeä osa asukokonaisuutta. Kun juhliin ylle valittu asu kannetaan hyväntuulisena ja rinta rottingilla, on lopputulos aavistuksen verran upeampi – oli sitten yllä mitä tahansa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja