Heidi Klum ja Seal haluavat adoptoida

Hollywood-pariskunta Heidi Klum ja Seal inspiroituivat ystävästään ja suunnittelevat seuraavansa hänen esimerkkiään adoptoimalla lapsen.

Laulaja Seal on paljastanut, että hän ja vaimo Heidi Klum haaveilevat adoptoivansa lapsen jonain päivänä.

Neljää lasta kasvattava pariskunta inspiroitui hyvän ystävänsä Sandra Bullockin tavasta toimia ja haluaisi seurata hänen esimerkkiään.

– Inspiroiduin todella paljon Sandra Bullockista, josta on tullut hyvä ystävämme. Hän adoptoi pienen pojan ja kasvattaa häntä aivan yksin, Seal kertoi Closer -lehdelle antamassaan haastattelussa

– Hän antaa lapselle uuden mahdollisuuden, eikä lapsi edes itse tiedä siitä. Se on mieletöntä. Olemme puhuneet Heidin kanssa adoptoimisesta. Emme tiedä mistä ja milloin, mutta jonain päivänä.

Sealin ja Klumin perheeseen kuuluu neljä lasta, joista Leni, 7, on Klumin ja hänen entisen miehensä yhteinen lapsi. Seal on kasvattanut lasta kuin omaansa, ja vuonna 2009 hänestä tuli virallisesti Lenin adoptiovanhempi.

– Adoptointi ei tee Lenistä yhtään enempää tai vähempää lastani kuin mitä hän oli jo ennen prosessia. En kuitenkaan halua Lenin sukunimen olevan Klum, jos muiden lasten sukunimi on Samuel. En halua hänen tuntevan itseään erilaiseksi millään muotoa, Seal perustelee adoptiota.

MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja