"Hei kaikki Urpot" Lue konnareiden hauskimmat kuulutukset!

Eräs junatyömatkalainen kertoo, että vuosien varrella konnareiden sutkautuksia on tullut vastaan paljon. Tässä niistä parhaita paloja.

• "Saavumme Tampereelle 20 minuuttia aikataulusta myöhässä. Ja hei kaikki Urpot, onnea! Tänään on teidän nimipäivä."

• Juna seisoi Helsingin asemalla, ja sen olisi pitänyt lähteä jo aikaa sitten. Lopulta hengästynyt konduktööri kuulutti. "Anteeksi viivästys. Syy on minun. Olin muualla."

• Pohjoisen junassa Tampereelta Kemiin eräs konduktööri kiersi tarkistamassa liput laulaen, tyyliin "Onko Parkanosta tulijoita? Tarkistetaan matkaliput", mies lauloi tunnistamattomalla nuotilla jokaisen aseman jälkeen. Juna pysähtyi Tampereen ja Kemin välillä toistakymmentä kertaa…

• Nopeiden Pendolinojen hidastelu ja tökkivä kulku ovat saanet sarkastisia heittoja myös konduktööreiltä: "Näin sitä lähdettiin kuin hauki rannasta", kuulutti konduktööri, kun Pendolino nyki matkaan Helsingin rautatieasemalta.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Tässä lisää konnareiden huumorinkukkia:

"Pahoittelemme myöhästymistä. Minunkin pitäisi olla jo rouvan kanssa matkalla anoppilaan, mutta toivottavasti teillä on hauskempi ilta."

"Junassa on ravintola, ja sieltä saa suolaista tai makeaa mahan täydeltä. Jos tulee kotona sanomista, niin kertokaa että minä annoin luvan herkutella."

"Jouduimme pysähtymään kyytiin pyrkineen hirven takia. Pääsemme jatkamaan matkaa tuota pikaa. Hirvi jää tälle pysäkille."

"Huomaattehan varoa asemalaiturilla, se on jäinen ja liukas kuin matikan selkä, vaikka tuskinpa moni on matikan päälle astunut, toivottavasti ei. Älkää kaatuko."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja