Hector hämmästyy toden teolla Samu Haberin vedosta: "Tämä otti kyllä pumpun päälle"

Hector ällistyi – päätyi puolestaan Samu Haberin yllättämäksi 5:36
Hector ällistyi – päätyi puolestaan Samu Haberin yllättämäksi

Samu Haber esittää idolilleen Hectorille tämän kappaleen Kuunnellaan vaan taivasta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma palaa kera koskettavien esitysten sunnuntaina 13. helmikuuta. Ohjelmassa nähdään sykähdyttävä hetki, kun artisti Samu Haber saa idoliltaan Hectorilta ja lapsuuden ystävältään Jan Hohenthalilta hänelle suunnitellut yllätysesityksen. Haber ja Hohenthal poistuvat lavalta, mutta Hector jää odottamaan hänelle suunniteltua yllätystä.

– Tämä on merkinnyt minulle todella paljon, Haber toteaa Hectorille lähtiessään.

Haberin osuus ohjelmassa ei kuitenkaan pääty tähän, sillä hän saa vuoronsa jälkeen mennä lavalle esiintymään. Hector istuutuu lavan päässä olevaan valkoiseen tuoliin odottamaan esitystä ja yllättyy nähdessään Haberin vuorostaan esiintymässä hänelle.

– Kyllä minua jännittää, mutta musiikki on musiikkia. Vaikka olen matkallani vasta alkutaipaleella verrattuna Hectoriin taiteilijana niin kyllä minä tiedän, että vaikka emme ole koskaan aikaisemmin varsinaisesti kohdattu hänen kanssaan niin kyllä meillä yhteistä on ja osaamme toisiamme arvostaa, Haber kuvailee tunnelmiaan hetki ennen esitystä.

Samu Haber laulaa Hectorin tuotannosta kappaleen Kuunnellaan vaan taivasta. Esityksen jälkeen kaksikko halaa jälleen ja hämmästelee, kuinka pystyivätkin yllättämään toisensa.

– Tämä otti kyllä pumpun päälle, kiitos Samu. Katsoin vähän niin kuin nuorta itseäni, Hector sanoo vaikuttuneena Haberin esityksestä.

Katso koskettava esitys yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat