He rikkoivat etikettisääntöjä – katso kuvat!

Linnan juhlissa on tiukat etikettisäännöt pukeutumisessa, mutta aivan kaikki eivät suostu niitä noudattamaan. Tänä vuonna etikettivirheeseen sortuivat ainakin Elina Kiikko ja Veltto Virtanen.

Mitä tulee pukeutumiseen, on Linnan juhlissa tiukka etiketti, jota vieraiden tulisi noudattaa. Siitä huolimatta, joka vuosi yksi tai useampi sortuu etikettivirheeseen.

Yleisin etikettivirhe johon Linnan naisvieraat sortuvat, on hiusten pitäminen auki. Etikettisäännön mukaan hiukset tulisi Linnan juhlissa olla kiinni. Tänä vuonna tähän virheeseen sortuivat muun muassa Satu Taiveaho, Michael Monroen puoliso Johanna Fagerholm sekä Ilkka Kanervan kihlattu Elina Kiikko.

Kansanedustaja Veltto Virtanen on huumorimiehiä, mutta tämä ei oikeuta häntä rikkomaan etikettiä. Kun on kyse niinkin arvokkaasta tapahtumasta kuin Linnan juhlat, tulisi myös miesten noudattaa sääntöjä pukeutumisessa. Virtanen, joka on aiempinakin vuosina rikkonut etikettisääntöjä pukeutumisessa, ei tehnyt tänäkään vuonna poikkeusta, vaan oli kietaissut kaulaansa värikkään kravatin, jota koristi piirroshahmot.

Illan pahin etikettimoka sattui kuitenkin jääkiekkoilija Anssi Salmelalle, joka unohti kätellä tohtori Pentti Arajärveä. Lue lisää kultaleijonan mokasta Viihteen sivuilta!

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja